Shop & Träning
Elvagns-Demo!
Tisdag 16 maj mellan kl 12.00-16.00, kommer en representant från Motocaddy till oss och visar upp årets elvagnar. Missa inte detta tillfälle att klämma och känna och ställa frågor! Välkomna!

Vårrea!
Nu i helgen har vi rea i shopen och erbjuder 20% på ALLA kläder! (Gäller ordinarie priser).

Ett perfekt tillfälle att fylla på i garderoben med säsongens fräscha sommarkläder. Alla som handlar kläder för minst 500:- deltar dessutom i vår utlottning av valfri keps/skärm + ett halvt dussin bollar! (Värde ca 300:-)

Träning och kurser
Vi vill påminna om våra tema- och flerdagarskurser. Nästa kurs på schemat är tema; Chip/Sving den 15/5 kl 09.00-12.30 och Pitch/Sving den 16/5 kl 09.00-12.30.

Nästa flerdagarskurs är Total Game Course som hålls 22-23/5 mellan kl 09.00-15.00. Lunch ingår i kursen!

För mer information och anmälan. Klicka här!

Golfens dag
Den 20 maj är det Golfensdag i hela Sverige med syfte att tillvarata det stora intresset för golf och nå nya spelare.

Vi på Sollentuna Golfklubb kommer att vara en del av golfensdag och bjuder in till öppet hus.

Temat för 2017 är ”Dubbelt upp”. Huvudtanken med temat är att klubbens medlemmar tar med en kompis eller familjemedlem. Vi tror att du som medlem är den bästa ambassadören för klubben så boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en roli...g dag på klubben. Delad glädje är dubbel glädje!

Golfens dag pågår mellan 10.00–15.00. Hela dagen har vi aktiviteter på vår anläggning såsom prova-på-golf (klubbor finns att låna), roliga tävlingar för alla åldrar, visning av vår maskinpark samt fina erbjudanden i shopen. Restaurangen har öppet med fika och mat under hela dagen.

Varmt välkomna!