Vinterträning breddjuniorer

Hoppas ni har haft en rolig och bra golfsäsong med mycket spel, träning och skoj med era klubbkompisar.

Nu är det dags att anmäla sig till 2021 års vinterträning. Vilka vill vara med? Träningen är mellan vecka 2 och vecka 13 inomhus på Sollentuna GK, där vi inom kort kommer ha 4 st slagmattor på övervåningen. Den här träningen riktar sig till barn och ungdomar mellan 10 - 16 år som har hcp 54 eller lägre och som vill utveckla sin golf.

Det blir totalt 11 tillfällen med uppehåll vecka 9 (Sportlov).
Det kommer att vara max 8 st i varje grupp, begränsat antal platser, först till kvarn!

Plats: Sollentuna GK
När: Måndag vecka 2 till 13 med uppehåll vecka 9 (Sportlov)
Tid: 17.00 - 17.55 eller 18:00 - 18:55, välj tillfälle i anmälan.
Pris: 1 495 kr

Nedan följer en översikt över träningens innehåll, vi kommer att lägga stor vikt vid att öva på svingens grunder G.U.B.B.S! vilket innebär Grepp, Uppställning, Bollplacering, Balans och Sikte.
Vill du vara säker på att alltid ha rätt utrustning till träningen kan du packa bagen med en järn 7:a, Järn 9:a, wedge samt driver. Se till att ha bra stabila och rena skor.

Vecka 2 Genomgång av grepp och uppställning.
Vecka 3 Repetition av grepp och uppställning. Träning korta slag och avslutas med långa slag (träffa olika mål). Avsluta med tävling.
Vecka 4 Fortsatt träning på grepp, uppställning samt sikte. Hjälp varandra. Både korta och långa slag med goda grunder. Avsluta med tävling.
Vecka 5 Träningen börjar med korta slag och avslutas med långa slag. Här kommer vi att prata om hur viktig balansen är genom slaget.
Vecka 6 Nu bör grunderna sitta ganska bra. Vi fortsätter med korta och långa slag.
Vecka 7 Repetition grepp, uppställning och sikte. Fortsatt träning korta och långa slag.
Vecka 8 Långa slag och drives.
Vecka 10 Chip och pitch första delen av träningen. Resten långa slag.
Vecka 11 Långa slag och drives.
Vecka 12 Chip och pitch första delen av träningen. Resten långa slag.
Vecka 13 Avslutning, svingträning och lite roliga lekar.

Anmälan är bindande. Fakturering av kursavgift sker löpande efter anmälan.
Eventuell avanmälan skall ske snarast, dock senast 17 december genom länken i bekräftelsemailet eller genom att skriftligt meddela kansliet, sollentunagk@sollentunagk.se. Säkerställ mottagande av avbokningsbekräftelse.
Vid avanmälan efter 18 december debiteras administrationsavgift på 500: - samt för de träningstillfällen du eventuellt deltagit i.
Vid uteblivet deltagande utan avanmälan debiteras full avgift.

Gör din anmälan