Tisdax - Resultat 17 september

Tisdag 17/9 spelades dels Nibble/Skillingeslaget mot Wäsby och en vanligt Tisdax, denna gång från tee49/59 som PB.

Matchen mot Wäsby avgjordes i strålande väder där det återigen blev en hemmaseger 332 - 317 fördelat på 7 herrar och 3 damer i båda lagen. Individuellt delades 6 priser ut där 35 poäng för Thomas Leijon blev segerresultat - på samma poäng slutade även Ulf Aronsson + ytterligare 2 st. Hårt i toppen med andra ord!

I PB för övriga fick vi följande 4 pristagare

1. Dan Grönnå - 37p
  2. Ronny Nord - 33
  3. Kerstin B Anderson - 33
  4. Rigmor Malm - 33

Nästa tisdag 24/9 avgörs Septembersvingen. Priserna i denna tävling kommer dels från Tisdax OoM och från tisdag 24/9. Det innebär att prissumman är avsevärt större än vanligt. Sex priser oavsett antalet deltagare. Kan nämna att första pris förra året blev knappt 1 600:-. Årets blir nog i samma storleksordning så tag chansen att dryga ut kassan i restaurangen eller shopen med ett rejält presentkort.

Bertil Sköld och Christer Lindroth