Utvecklings- & Tävlingsjuniorer

Våra Utvecklings-/Tävlingsgrupper riktar sig till klubbens juniorer som tävlar och har kommit ner lite i hcp. Anmälan kan endast göras av de som fått en personlig inbjudan.
Är du/ditt barn intresserad av att höra mer om vilka kriterier som krävs för att ingå i någon av grupperna så tveka inte att höra av dig till Mimmie Dymling som är ansvarig för vår junior- & elitverksamhet; wixxom@hotmail.com

Våra Utvecklings-/Tävlingsgrupper är indelade efter ålder & hcp, och kommer att träna på måndagar enligt nedan:

Utvecklings-/Tävlingsgrupp Killar yngre (12–14 år)
Måndagar 17.00-18.00

Utvecklings-/Tävlingsgrupp Tjejer (13–18 år)
Måndagar 18.00-19.00

Utvecklings-/Tävlingsgrupp Killar äldre (15–18 år)
Måndagar 19.00-20.00

Gruppträning
Det kommer totalt att vara 13 träningstillfällen fördelat på vår & höst.
Vårterminen: måndagar vecka 17–23, Höstterminen: måndagar vecka 33–38

Pris

Priset för att ingå i en Utvecklings-/Tävlingsgrupp ligger på 3295: -. I det ingår, förutom träningen, ett personligt säsongskort på rangen samt en pikétröja med klubbens logga. (Totalt värde ca 6000: -)

Sommarlovsträning
Utöver gruppträning ingår även den öppna sommarlovsträningen för samtliga tävlingsgrupper. Måndagar mellan 10.00-11.00 enligt datumen nedan.
27 juni, 4 juli, 11 juli, 18 juli, 25 juli. Finns även möjlighet till spel på banan efteråt.

Läger
Vi kommer erbjuda läger under säsongen, Teen Cup läger v. 24.

Tävlingar
Vi uppmuntrar alla att vara med på klubbens lokala Juniortävlingar enligt datumen nedan:
22 maj, 12 juni, 26 juni, 7 aug, 28 aug, 18 sept.

Juniorlag
Vi tävlar i Lilla Stockholmsligan, Tjejligan & Futures league i Stockholmsområdet.

Har ni frågor kring träningen kontaktar ni tränare Niclas Björnsson via mail niclas@sollentunagk.se alternativt ringer på nummer: 073-505 22 10.

Anmälan är bindande. Fakturering av kursavgift sker efter anmälan.
Eventuell avanmälan skall ske snarast, dock senast 31 mars genom länken i bekräftelsemailet eller genom att skriftligt meddela kansliet, sollentunagk@sollentunagk.se. Säkerställ mottagande av avbokningsbekräftelse.
Vid avanmälan efter 1 april debiteras administrationsavgift på 500: - samt för de träningstillfällen du eventuellt deltagit i.
Vid uteblivet deltagande utan avanmälan debiteras full avgift.

Gör din anmälan