Tisdax

På SoGK har vi veckotävlingen Tisdax för damer och herrar. Delta kan du om du är aktiv medlem i SoGK och under året fyller 50 år eller mera.

Vi blandar singel- med per/lagtävlingar under säsongen.

Tävlingar enligt tävlingsprogrammet markerade som OoM ingår i en en säsongstävling kallad Tisdax Order-of-Merit. Av våra 12 deltävlingar 2022 ingår de bästa 6 i slutresultatet. Tävlingsledningen uppdaterar OoM-tabellen efter varje tävling.

En gång per år genomför vi en seniorresa till någon klubb inom närområdet (max 60 km bort).

Vinnaren av tävlingen "Septembersvingen" får njuta av ett vandringspris under ett år.

Vinnaren av tävlingen "Seniormästerskapen" får njuta av ett vandringspris under ett år.

Nibble/Skillingeslaget kallar vi den klubbmatch mot Wäsby som vi återupptog 2017 och som kommer att genomföras 2022. Genomförs normalt en gång per år. Speciella tävlingsbestämmelser för Nibble/Skillingeslaget gäller.