Onsdax

Onsdax/Onsdagsspel

Öppen för SoGK Dammedlemmar

Onsdagstävling spelas varje onsdag under säsongen om inte annat anges i tävlingspogrammet. I år spelas OoM över 18  hål på onsdagar. Starttiderna läggs med utgångspunkt från den sista starttiden och sedan backas tiderna ut.

Senaste starttid i april och maj kl 16:00, senaste starttid i juni- 2 augusti kl 16:30. Från och med den 16 augusti spelas det 9 håls tävling med senaste starttid 16:30. Det finns möjlighet att välja tidig eller sen start. Man kan också välja att spela när som helst på dagen förutsatt att man är minst 2 st tävlande då man behöver en markör. VSOP ( Valfri starttid och partner). Anmäl i receptionen innan samt betala tävlingsavgiften. Efteråt lämnas scorekortet i receptionen för registrering. När receptionen är stängd går det bra att lägga scorekortet i brevlådan utanför shopen.

Månadstävling

En gång i månaden så har vi månadstävling (och spelar 18 hål)med någon annan spelform samt att vi äter något tillsammans efteråt (frivilligt förstås men vi försöker arrangera så vi träffas mer).Dessa månadstävlingar har vi starttider från kl 13:00. Anmälan till den lottade tävlingen på eftermiddagen görs senast kl 23:59 på måndagen innan, lottningen publiceras senast kl 15:00 dagen före tävling. Anmälningsavgiften är 60 kr och betalas vid anmälan.

 

OoM ( Order of Merit)

17 av onsdax tävlingarna ingår i Order of Merit och ger placeringspoäng till de 10 bästa enligt skalan 1:a 12, 2:a 10, 3:a 8, 4:a 7.....1. För att kvalificera sig till slutspel i Onsdax skall man ha spelat mist 3 tävlingar som ger poäng i OoM. De 30 bästa som kvalificerat sig spelar finalen som spelas över 18:hål.

Status på OoM kommer man löpande att kunna se i Min Golf när man tittar på resultatet från tävlingen. Observera att gränsen på 3 tävlingar gör att man ser status först när man deltagit i 3 Onsdaxtävlingar 

Running eclectic

Running eclectic under säsongen, from söndagen den 1 ,maj tom söndagen den 18 september. Anmälan och betalning 150kr görs via mingolf.

Running eclectic går ut på att man ska få ihop en så låg score som möjligt under säsongen. Varje registrerad runda så ser man om man hade lägra score på något hål än vad man tidigare haft, bruttoscore gäller. Vid tävlingens avslutande den 18 september dras det aktuella handicapet av så man får en nettoscore.

OBS! Man behöver en markör som signerar scorkortet. Scorena för man själv upp på tavlorna i damernas omklädningsrum samt att scorkortet lämnas där. Vinnaren efter säsongen är den som haft lägst nettoscore. Flera priser delas ut.

Mvh Damkommittén