Onsdax

Öppen för Sollentuna GKs damer!

Onsdagstävling spelas varje onsdag under säsongen om inte annat anges i tävlingspogrammet. I april, maj och juni startar vi kl 14:30, i juli kl 08:00,i augusti kl 13:30 och i september kl 13:00. Det finns möjlighet att välja tidig eller sen start. En gång i månaden så har vi månadstävling med någon annan spelform samt att vi äter något tillsammans efteråt (frivilligt förstås men vi försöker arrangera så vi träffas mer).Dessa månadstävlingar har vi starttider från kl 13:00.  Onsdax kan även spelas som VSOP (Valfri startid och partner) någon gång under tävlingsdagen. Vid VSOP så hämtas scorekort i shopen i smband med betalning av startavgift. Anmälan til den lottade tävlingen på eftermiddagen görs senast kl 23:59 på måndagen innan, lottningen publiceras senast kl 15:00 dagen före tävling. Anmälningsavgiften är 60 kr.

 

OoM ( Order of Merit)

17 av onsdax tävlingarna ingår i Order of Merit och ger placeringspoäng till de 10 bästa enligt skalan 1:a 12, 2:a 10, 3:a 8, 4:a 7.....1. För att kvalificera sig till slutspel i Onsdax skall man ha spelat mist 3 tävlingar som ger poäng i OoM. De 30 bästa som kvalificerat sig spelar final.

Status på OoM kommer man löpande att kunna se i Min Golf när man tittar på resultatet från tävlingen. Observera att gränsen på 3 tävlingar gör att man ser status först när man deltagit i 3 Onsdaxtävlingar 

Mvh Damkommittén