Måndag
LUNCH V 26 10.30-15.00
Naggmörade fläsknoisetter med aromsmör, sky, rostad potatis.
Ugnsbakad rödongfile med örtagårdsstuvad potatis, citronbrynt smör.
Penne rigate med salsicciaköttbullar, tomatsås, riven mozzarella.
Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan 145-:
120-: I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffe, måltidsdryck och kaffe.
Tisdag
LUNCH 10.30-15.00
Ungersk gulasch med kokt potatis, gräslöksfärskost.
Pasta med rimmad lax, citron och ärtor.
Raggmunk med stekt rimmat fläsk, lingon.
Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan 145-:
120-: I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffe, måltidsdryck och kaffe.
Onsdag
LUNCH 10.30-15.00
Heta lammfärsbiffar med soltorkadtomataioli, skysås, rotfrukter.
Stekt strömming med potatispure, skirat smör, lingon.
Kycklinglårfile i grön curry, bambuskott, ångat basmatiris.
Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan 145-:
120-: I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffe, måltidsdryck och kaffe.
Torsdag
LUNCH 10.30-15.00
Majskyckling supreme med rösti potatis, rödvinssky, gorgonzolaemulsion.
Räkfärserad spättafile med vitvinsgräslökssås, kokt potatis, julienner.
Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan 145-:
Chevre chaudsallad med röd och gulbetor, hasselnötter, honungsvinegrette 145-:
120-: I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffe, måltidsdryck och kaffe.
Fredag
LUNCH 10.30-15.00
Högrevspannbiff med madeirasås, chilibearnaise, , friterade lökringar, röstipotatis.
Råraka med gravad lax, röd lök, gräddfil, citron.
Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan 145-:
Chevre chaudsallad med gul och rödbetor, hasselnötter, honungsvinegrette 145-:
120-: I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffe, måltidsdryck och kaffe.