Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

Skomakarlåda på anguslövbiff från Australien serveras med potatispure, friterad purjolök, baconchips och rödvinssky.

Pocherad liten hälleflundra, sandefjordssmörsås med rom och gräslök, buljongkokt potatis, sockerärtor.

Laxwallenbergare med skirat smör, pepparrot, ärtor, potatispure.

Räksallad med avokado, sparris och ägg.

Tisdag

Wallenbergare med skirat smör, ärtor, lingon, potatispure.

Bouillabaisse med räkor, rotfrukter, krutonger samt saffransaioli.

Räksallad med avokado, sparris och ägg.

Onsdag

Fläskkotlett med körvel och dragonsås, karrepotatis, saltbakad timjanlök.

Stekt strömming med potatispure, skirat smör, lingon.

Högrevspannbiff med gräddsås, lingon, saltgurka, potatispure.

Chevre chaudsalla med rödbetor, honung, rostade valnötter.

 

Torsdag

Kycklingcordon bleu, skogssvampsås, klyftpotatis, syrad rödlök.

Västerbottensostöverbakad laxfile med bakad fänkål, kräftsås, kokt potatis.

Chevre chaudsallad med rödbetor, honung, rostade valnötter.

Fredag

Helstekt ryggbiff med chilibearnais, rostad kulpotatis, sky, semitorkade tomater.

Råraka med kallrökt lax, smetana, rödlök.

Chevre chaudsallad med rödbetor, honung, rostade valnötter.

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se