Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

LUNCH 10.30-15.00

Tisdag

LUNCH 10.30-15.00

Hjortkalops med kokt potatis, rödbetor, rostade mandelflarn.

Citronbakad kolja med bryntsmörgräddsås, potatismos med creme fraiche och olivolja.

Stekt rimmat fläsk med löksås, kokt potatis.

Vego: Halloumi med sötpotatispommes, tzatziki, picklad lök.

Onsdag

LUNCH 10.30-15.00

Pannbiff med rosepepparsås, friterade lökringar, ugnsrostad potatis.

Stekt strömming med potatispure, skirat smör, lingon.

Lax och skaldjurswallenbergare med potatispure, skirat smör. ärtor.

Vego: Grönsaksbiffar med pilaffris, harissayoghurt, rostad paprika.

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se