Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

Rostad majskycklingfile med dragon- och äppelsky, rotfruktsgratäng, toppas med salsicciafärs.

Pocherad koljafile med franska lardonger (smålök, champinjoner, rimmat fläsk), rödvinssky, kokt färskpotatis.

Biffstroganoff med champinjoner och dijon serveras med ångat ris, saltgurka och gräddfil.

Caesarsallad med kyckling, parmesan,  och rimmat fläsk.

Tisdag

Hjortpannbiff med lingongräddsås, friterade palsternackschips, potatispure smaksatt med västerbottensost.

Fiskgratäng med fänkål, purjolök och hummersås toppas med scampiräkor, pressad potatis.

Raggmunkstisdag med stekt rimmat fläsk och lingon.

Caesarsallad med kyckling, parmesan och rimmat fläsk.

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se