Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

LUNCH V 26 10.30-15.00

Naggmörade fläsknoisetter  med aromsmör, sky, rostad potatis.

Ugnsbakad rödongfile med örtagårdsstuvad potatis, citronbrynt smör.

Penne rigate med salsicciaköttbullar, tomatsås, riven mozzarella.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan 145-:

120-: I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffe, måltidsdryck och kaffe.

Tisdag

LUNCH 10.30-15.00

Ungersk gulasch med kokt potatis, gräslöksfärskost.

Pasta med rimmad lax, citron och ärtor.

Raggmunk med stekt rimmat fläsk, lingon.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan 145-:

120-: I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffe, måltidsdryck och kaffe.

Onsdag

LUNCH 10.30-15.00

Heta lammfärsbiffar med soltorkadtomataioli, skysås, rotfrukter.

Stekt strömming med potatispure, skirat smör, lingon.

Kycklinglårfile i grön curry, bambuskott, ångat basmatiris.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan 145-:

120-: I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffe, måltidsdryck och kaffe.

Torsdag

LUNCH 10.30-15.00

Majskyckling supreme med rösti potatis, rödvinssky, gorgonzolaemulsion.

Räkfärserad spättafile med vitvinsgräslökssås, kokt potatis, julienner.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan 145-:

Chevre chaudsallad med röd och gulbetor, hasselnötter, honungsvinegrette 145-:

120-: I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffe, måltidsdryck och kaffe.

 

 

Fredag

LUNCH 10.30-15.00

Högrevspannbiff med madeirasås, chilibearnaise, , friterade lökringar, röstipotatis.

Råraka med gravad lax, röd lök, gräddfil, citron.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan 145-:

Chevre chaudsallad med gul och rödbetor, hasselnötter, honungsvinegrette 145-:

120-: I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffe, måltidsdryck och kaffe.

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se