Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

Baconlindad plommonspäckad kalvfärslimpa med portergräddsås, potatispure, gele.

Laxfrittata med spenatsallad och romkräm.

Stekt falukorv med stekt potatis, senapssås, ättiksgurka.

Caesarsallad med kyckling, bacon och parmesan.

Tisdag

Alpschnitzel på fläsknoisette fylld med ost, skinka och dijonsenap, röstipotatis, sky.

Vitvinspocherad kungsfisk med pepparrotssmörsås, ägghalva, strimlad vårlök, kokt potatis.

Stekt rimmat fläsk med löksås, kokt potatis.

Caesarsallad med kyckling, bacon och parmesan.

Onsdag

Pannbiff med stekt potatis, sky, baconmajonnäs, friterade lökringar.

Stekt rågmjölspanerad strömming med skirat smör, lingon, potatispure.

Caesarsallad med kyckling, bacon, parmesan, krutonger.

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se