Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

Helstekt fläskfilé provencale med grönpepparsås, råstekt potatis samt haricots verts

 

Rödbetsgravad lax med kokt färskpotatis , äppel- pepparot och dillkräm

 

Hugos varmrökta isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

 

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger och parmesan

 

Dubbelpanerad rödspätta med remouladsås samt kokt färskpotatis

 

 

Tisdag

Majskycklingbröstfilé med rostad potatis, champinjonsås samt friterad purjolök

 

Fisk i folie (kolja) med färskpotatis, gubbröra, sparris samt fänkål

 

Stekt, rimmat fläsk med raggmunk och rårörda lingon, ELLER löksås

 

Grekisk sallad

 

Vego - Raggmunk med avokado, keso och röd lök

Onsdag

Boeuf Bourguingon på högrev med potatispuré smaksatt med rostad vitlök och parmesan

 

Stekt strömming med lingon, brynt smör, potatispuré och dill

 

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

 

Grekisk sallad

 

Vego - Raggmunk med avokado, keso och röd lök

Torsdag

Skomakarlåda på köttfärslimpa

 

Panerad kungsflundra med kräft- och västerbottenröra, samt dillkokt färskpotatis

 

Biffstroganoff med basmatiris, saltgurka och gräddfil

 

Caesarsallad med kyckling

 

Vegansk Kim chikorv med potatispuré och tomatsås

Fredag

Flankstek med bearnaisesås och vitlöksrostad potatis samt färska haricots verts

 

Halstrad regnbågsfilé med romsås och kokt färskpotatis

 

Köttfärslimpa med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon samt inlagd gurka

 

Caesarsallad med kyckling

 

Vegansk Kim chikorv med potatispuré och tomatsås

 

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se