Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

LUNCH V49 10.30-13.30

Piccata Milanese , tomatsås, basmatiris, gremolata.

Pocherad kolja med ägg och persiljesås, friterad grönkål, kokt potatis.

Tisdag

LUNCH V49

Raggmunk med stekt rimmat fläsl, lingon.

Lax och torskfärsbiffar, ris, syrad gurka, böngrodddar, gräddig tomatsås.

Stekt rimmat fläsk med löksås, kokt potatis.

 

Onsdag

LUNCH 10.30-13.30

Gratinerade isterband med pepparrot, ost och creme fraiche, dijon och gräslöksstuvad potatis, rödbetor.

Lax och torskfärsbiffar med brynt smör, potatispure, friterad grönkål.

Stekt strömming med brynt smör, potatispure, syrad gurka, lingon.

Torsdag

LUNCH 10.30-13.30

Kalvfärsbiff, dragonsås, stekt potatis, svartvinbärsgele.

Dubbelpanerad kolja med hummerhollandaisse, dillkokt potatis, ångade gula morötter.

Fredag

LUNCH 10.30-13.30

Cordon bleu, champinjonsås, stekt potatis.

Tomatiserad fiskgryta, basilikaaioli, krutonger.

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se