Se föregående vecka Se nästa vecka

Lunch V 39

Måndag

- Lågtempad fläskkarré från Lövsta gård med klyftpotatis, gräddstuvad majs och barbecuesås

- Stekt regnbågsfilé med stekt potatis och kräftröra

- Västerbotten- och pepparrotsfyllda isterband med gräslöksstuvad potatis

- Skogschampinjonsfalaffel med linsrotfruktsgryta

- Ceasarsallad med kyckling, ceasardressing och krutonger

Tisdag

Kalvfärsbiff med konjaksgräddsås, rostad potatis, inlagd gurka, lingon.

Ångad torskrygg med hummer och räksås, pressad potatis, toppas med räkor.

Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingon.

Vego: Skogschampinjonsfalaffel med linsrotfruktsgryta.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger och parmesan.

 

 

 

Onsdag

Krämig köttgryta med smålök, skogschampinjoner samt rostade rotfrukter.

Stekt strömming med citronbrynt smör, potatismos, lingon.

Kalvfärsbiff med konjaksgräddsås, rostad potatis,inlagd gurka,lingon.

Vego: Skogschampinjonsfalaffel med linsrotfruktsgryta.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger och parmesan.

Torsdag

Majskycklingfile med saffransris, tomatsås med salsiccia.

Fisk och skaldjursgryta med fänkål, purjolök, musslor, räkor samt aioli.

Viltskavspanna med skogschampinjoner, potatismos, gele.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan.

Fredag

Helstekt biff med potatisgtatäng, rödvinssky, vitlökssmör.

Pankostekta laxnuggets med tartarsås,klyftpotatis.

Korvstroganoff med ångat basmatiris, saltgurka.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan.

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se