Se föregående vecka Se nästa vecka

Dagens lunch serveras vardagar mellan 10.30-14.00

Vecka 4 - måndag 24 januari - fredag 28  januari

Måndag

Högrevshjärta med chipotlebearnaise, majssalsa, syrad rödlök, rostad potatis.

Bakad lax med rökt sidfläsk, picklad tomat, mandel, brynt smör, palsternackspure.

Veckans vegetariska: Lasagne med zucchini, aubergin, paprika, örtcreme, parmesan.

Lunchen serveras mellan 10.30-14.00

 

Tisdag

Kalvgryta provencale med gremolata och saffransris.

Ångad torsk med räkor, hollandaisse, pepparrot, kokt potatis.

Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingon.

Veckans vegetariska: Lasagne med zucchini, aubergin, paprika, örtcreme, parmesan.

Lunchen serveras mellan 10.30-14.00

 

Onsdag

Prästostgratinerad kalvfärsbiff med grönpepparsås, picklad kålrabbi, rösti potatis.

Laxfjäril med vitvinssås, ärtstomp, kokt potatis.

Veckans vegetariska: Lasagne med zucchini, aubergin, paprika, örtcreme, parmesan.

Lunchen serveras mellan 10.30-14.00

 

Torsdag

Fläsknoisette med calvadossås, chevrefyllda tomater, klyft potatis.

Ugnsbakad kummel med salsa verde, blomkålskräm , kokt potatis.

Veckans vegetariska: Lasagne med zucchini, aubergin, paprika, örtcreme, parmesan.

Lunchen serveras mellan 10.30-14.00

 

Fredag

Skomakarlåda med rödvinssås, grässlök, serranoströssel, potatispure.

Råraka med gravad lax, gräddfil, röd lök, citron, dill.

Veckans vegetariska: Lasagne med zucchini, aubergin, paprika, örtcreme, parmesan.

Lunchen serveras mellan 10.30-14.00

 

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se