Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

Kalvfärsbiffar med kantarellsås, syltad rödlök samt pressad potatis.

Panerad spätta med avokadosalsa, citronett samt dillad färsk potatis.

Fläskfilepasta med tryffel, persilja, grädde, semitorkade tomater samt parmesan.

Sallad:Serranoskinka och två olika sorters salami, oliver samt husets vinegrette.

Vegetariska:Vårrullar med glasnudelsallad och chilidipp.

Tisdag

Kycklinglårfile med tomat- och basilikasås samt friterade risottobollar.

Halstrad lax med skaldjursås, fänkålscrudite samt kokt färsk potatis.

Raggmunk med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon.

Sallad:Räkor och avokado samt konjaksspetsad rhode islanddressing.

Vegetariska: Vårrullar med glasnudelsallad samt chilidipp.

 

Onsdag

Carnitas med salsa, guacamole, ris, picklad rödlök samt nachochips.

Stekt senapsströmming med rårörda lingon, brynt smör samt potatispure.

Husets lasagne med mustig tomatsås, ruccola samt parmesan.

Sallad: Ceasarsallad med kyckling, bacon, krutonger, cocktailtomater och rödlök.

Vegetariskt:Vårrullar med glasnudelsallad samt chilikräm.

Torsdag

Köttfärslimpa fylld med basilika och fetaost serveras med tzatziki, balsamicosås, tomatsallad samt klyftpotatis.

Torskrygg med ägg och persiljesås samt pressad potatis.

Het gulashsoppa med smetana, pannkakor, grädde och hemmagjord sylt.

Poke bowl med sushiris, tonfisk, soyabönor och sirachamajonnäs.

Vegetariskt:Vårrullar med glasnudelsallad samt chilikräm.

Fredag

Cordon Bleu med sherrysky, citron och friterad potatis.

Råraka med kallrökt lax, smetana, rödlök , citron samt gräslök.

Vegetariskt:Vårrullar med glasnudelsallad samt chilikräm.

Finns även alltid en dagens sallad.

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se