Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

Bostongurksspäckade högrevspannbiffar med sky, stekt potatis, vitlökssmör.

Fetaost och timjansöverbakad lax med saffransbulgur, paprikakräm, ramslöksolja.

Fläsknoisette med potatisgratäng, sky, ramslöksbearnaise.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger, parmesan.

 

Tisdag

Kycklinggryta på röd curry, champinjoner och bambuskott, basmatiris.

Laxpudding med skirat smör och ärtor.

Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger och parmesan.

Onsdag

Stekt biff med pepparsås, potatiskaka, haricorts verts och röd lök.

Stekt strömming med potatispure, lingon, skirat smör.

Pasta med fläskfile, champinjoner och gorgonzola.

Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger och parmesan.

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: diana@restaurangsgk.se