Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

Röd curry gryta med Kycklinglår filé, grönsaker, kokosmjölk och basmatiris.
Tomat och mozzarella gratinerad kummelfilet med färskpotatis och pestocreme.
Grillad lammsalciccia med grekisk fetaostsallad och pommes.
Sallad med Serranoskinka, marinerade medelhavsgrönsaker, bakade tomater, och rosmarin crème

Tisdag

Kalvfärsbiffar med Rose pepparsås, klyftpotatis och vitlöksfrästa haricots verts.
Halstrad fiskfilé med citronrisotto och grillad citron.
Stekt rimmat fläsk med löksås och färskpotatis.
Marinerad biffsallad med chevreost och tomatvinegrette.

Onsdag

Grillad fläsknoisette med grönpepparsås och råstektpotatis.
Pannerad kungsflundra med kräft och västerbottenröra.
Pasta Alfredo ( kyckling, champinjoner, tryffel och färsk parmesan).
Sallad med pocherat ägg, sparris, krutonger och hollandaise.

Torsdag

Bookmakerpannbiff pepparrotscreme bacon och purjolök och klyftpotatis.
Ångad torskrygg med skirat smör, hand skalade räkor, ägg, pepparrot och färskpotatis.
Kycklingfajitas med advokadocreme, pico de gallo och gräddfil.
Sallad med inkokt lax, ramslöksdipp och färska primörer.

Fredag

BBq bakad rostbiff med äppel cole-slaw och Idaho potatis.
Fisk och skaldjurs gryta med grön curry limeblad och kokosgrädde.
Crispy chicken med bacon- och majsröra, BBQsås och sötpotatispommes.
Tonfisksallad med ägg, sparris, krutonger och tomatvinegrette.

Veckans vegetariska:  HelBakad rotselleri med bryntsmör,svamp, grillad citron och rostade valnötter. 

Med reservation för ändringar! 

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com