Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

BBQ marinerad karré med Idaho potatis, coleslaw och salsa.
Fiskgratäng med hummersås, kräftstjärtat och duchessepotatis.
Krämig skaldjursrisotto, grillad citron och färsk parmesan.
Kycklingsallad med currykeso och färsk ananas.

Tisdag

Souvlaki spett med tzatziki klyftpotatis och balsamicosås.
Panerad fisk med skagensås, dill och citron.
Stekt fläsk med löksås och färskpotatis.
Sallad med marinerade rödbetor, rostade valnötter, chevrecreme och serrano skinka.

Onsdag

Bookmakerpannbiff med pepparrot, bacon och rödvinssås serveras med klyftpotatis.
Halstrad lax med primörer, hummersås och potatis & gräslöksstomp.
Husets lasagne med tomat & rödlökssallad.
Parma sallad med fetaost, oliver och örtdressing.

Torsdag

Persiljejärpar med calvdosgräddsås, potatismos, pressgurka och lingon.
Pocherad torskrygg med ägg, räkor, pepparrot, skirat smör och färsk potatis.
Gillad lammkorv med tzatziki, picklad rödlök och pommes.
Sallad med gratinerad chevré toast och serrano chips.

Fredag

Pljeskavica (tunna pannbiffar på nöt, fläsk och lammfärs) serveras med röstipotatis, ajvar, gräddfil & rödlök.
Saffrans doftande fisk och skaldjursgryta med aioli och krutonger.
Bräckt rimmad oxbringa med stekt lök, rödvinssås och persiljestuvad potatis.
Halstrad tonfisk med en thailändsk nudelsallad och chilicreme.

Veckans vegetariska: Sallad med halloumi fries och citron yoghurt dip

Lördag

Helgtips 110:-

Söndag

Helgtips 110:-

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com