Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

Husets biffstroganoff med paprika, ris och gräddfil.
Parmesan panerad torsk med pesto Cream och koktpotatis.
Rimmad fläsklägg serveras med rotmos och senaps creme.
Grillad majskyckling lår med Idahopotatis och en majs och bacon röra.

Tisdag

kalvfärsbiffar m. grönpepparsås och klyftpotatis.
Saffrans doftande fisk och skaldjursgryta med aioli och krutonger.
Stekt rimmat fläsk med löksås och färskpotatis.
Lime pasta med bacon, kapris, cocktailtomater och färsk parmesan.

Onsdag

Plommon späckad fläskkarré med gräddsås, gelé och kokt potatis.
Pocherad torskrygg med färska rödbetor, kapris, bacon, pepparrots creme.
Krämig risotto med strimlad biff, grillad sparris och färsk parmesan.
Tonfisksallad med ägg, sparris, krutonger och tomatvinigrette.

Torsdag

Falsk skomakarlåda med pannbiff, purjolök, bacon, potatismos och rödvinssås.
Fiskgratäng med svart kaviar, champagnesås & potatispuré.
Gratinerade isterband med kapris, rödbetor, västerbottenost och stuvad potatis.
Pasta med strimlad fläskfilé, champinjoner och färskparmesan.

Fredag

Kalvstek m. Kantarellsås, klyftpotatis & gelé.
Halstrad lax med citronsmörsås och dillkokt färskpotatis.
Grillad kalkonbröst med rostaderotfrukter och chevre creme.
Västkustsallad med ägg, skaldjur och Rhode Island dressing.

Veckans vegetariska: Grillad Haloumi med sötpotatispommes,tzatziki och picklad rödlök.

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com