Se föregående vecka Se nästa vecka

DAGENS LUNCH

Dagens lunch serveras vardagar mellan kl. 10.30-14.00.
110:- inkl. måltidsdryck, sallad, bröd & kaffe. 

Måndag

Grillad majskyckling, gräddig dragonsås, råstekt pyttpotatis, friterad ostronskivling.

Ångad kungsflundra, vitvinssås, sparris, räkor, pressad potatis.

Senapsgratinerad falukorvsstubbe, baconpotatispure samt het tomatsås.

Veckans sallad: Sallad med rosebakad lax, avokadodressing och ägg.

Veckans vegetariska: Quornbiff med bulgursallad, myntayoghurt, harissasås.

Tisdag

Fetaostspäckade kalvfärsbiffar med grillade medelhavsgrönsaker, paprikarouille och rödvinssky.

Saffransfiskgryta med aioli och vitlöksbröd.

Stekt krispigt fläsk med persiljepotatis och krämig löksås.

Veckans sallad: Sallad med rosebakad lax, avokadodressing och ägg.

Veckans vegetariska: Quornbiff med bulgursallad, myntayoghurt, harissasås.

Onsdag

Grillad naggad fläskkarre med rosepepparssky, purjolökssmör, rostad sötpotatis och rotfrukter.

Stekt Mannerströmming med skirat smör, potatispure, lingon.

Spaghetti a la carbonara med svartpeppar, äggula och persilja.

Bakad potatis med skagenröra och sallad.

Veckans sallad: Sallad med kyckling avokadodressing och bacon.

Veckans vegetariska: Quornbiff med bulgursallad, myntayoghurt, harissasås.

Torsdag

Vildskavspanna med rotfrukter och svamp, potatispure, gele.

Asiatisk laxfärsbiff med basmatiris, bönsallad och sesammajonnäs.

Risotto med kalkonbröst samt blodapelsinsmörsky.

Veckans sallad: Sallad med rosebakad lax, avokadodressing och ägg.

Veckans vegetariska: Quornbiff med bulgursallad, myntayoghurt, harissasås.

Fredag

Rödvinsmarinerad kalvpichania med potatisgratäng, tomatconfi och marsalasky.

Mustig ratatouille med vitvinsångad kolja, gremolata och palsternackschips.

Gratinerad falukorvsstubbe, senapssås, baonpotatispure.

Färsbiff med konjakssås, råstekt potatis och zucchini- tomat och fetaostsallad.

Veckans sallad: Sallad med rosebakad lax, avokadodressing och ägg.

Veckans vegetariska: Quornbiff med bulgursallad, myntayoghurt, harissasås.

 

 

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se