Se föregående vecka Se nästa vecka

Måndag

Biffstroganoff med champinjoner serveras med ris och saltgurka.

Tempurafriterad torskfile med skagenröra och kokt färskpotatis.

Fyllda isterband med rödbetor och västerbottenost serveras med stuvad potatis.

Pasta med kyckling, purjolök, vitt vin, dijonsenap och dragon samt parmesan.

Veckans vegetariska:

Grillad halloumi med tzatziki, picklad rödlök och sötpotatispommes.

Tisdag

Helstekt fläskfile med cafe de parissås, klyft potatis och marinerad bönsallad.

Pocherad fiskfile med vitvinssås och fänkålscrudite serveras med kokt potatis.

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.

Caesarsallad med kyckling, cocktailtomater, krutonger och parmesan.

Veckans vegetariska:

Grillad halloumi med tzatziki, picklad rödlök och sötpotatispommes.

Onsdag

Biff Lindsröm med rödvinssås, aromsmör och stekt potatis.

Mannerströmming med skirat smör, potatispure och rårörda lingon.

Cannelloni fyllda med ricotta och färskost serveras med tomatsås.

Grillad hjortchorizo med rotfruktspytt och pepparrotskräm.

Veckans vegetariska:

Grillad halloumi med tzatziki, picklad rödlök och sötpotatispommes.

Torsdag

Kalvköttbullar med portergrädssås, potatispure, inlagd gurka och rårörda lingon.

Sesampanerde asiatiska laxfärsbiffar med chilikräm och fried rice.

Ungersk gulaschsoppa med smetana,pannkakor med sylt och grädde.

Veckans vegetariska:

Grillad halloumi med tzatziki, picklad rödlök och sötpotatispommes.

Fredag

Nattbakad biff med bearnaisesås, rödvinssky, pesiljestekt potatis samt tomatsallad.

Fisk och skaldjursgryta med saffran, krutonger och aioli.

Spaghetti Carbonara med rå äggula och parmesan.

Veckans vegetariska:

Grillad halloumi med tzatziki, picklad rödlök och sötpotatispommes.

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se

Förrätter

Varmrätter

Desserter

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: info@partyline.se