Greenfeesamarbeten

Följande klubbar har vi utbyte med:
Observera att det är upp till spelarna själva att ta kontakt med respektive klubb för att kontrollera greenfee samt vilka bokningsregler som gäller. Följande greenfee gäller hos oss:

Arninge GK
Seniorer 350 kr, Juniorer 150 kr gäller helgfria vardagar.
(Utbytet med Arninge gäller fullt aktiva medlemmar)

Bro-Bålsta GK
Gäst till medlemspriser, gäller vardagar, samt helgdagar efter kl. 14.00

Nacka GK
Gäst till medlemspriser, gäller helgfria vardagar

Salems GK
Gäst till medlemspriser, gäller helgfria vardagar måndag-torsdag.

Slite GK

Täby GK

Viksjö GK
Helgfria dagar måndag-torsdag greenfee 375kr, juniorer 150kr. Hcp-gräns 36,0. Gäller 18 hål

Vallentuna GK

Wäsby GK
Gäst till medlemspriser, gäller alla dagar

Vi utvecklar det uppskattade samarbetet med Bro-Bålsta GK och Täby GK för fullt aktiva. Ny medlem i samarbetet är Wäsby GK.
Det ger er som är fullt aktiva möjlighet att spela på tre andra anläggningar utöver vår egen. Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

24/24/24-avtalet Avtalet mellan Bro-Bålsta GK, Täby GK, Wäsby GK och oss innebär att varje klubb upplåter 24 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. Av de 24 tillgängliga starttiderna får maximalt 10 starttider bokas av medlemmar från en av de tre andra klubbarna.

Ring för att boka Som fullt aktiv kan du boka starttid på Bro-Bålsta, Wäsby och Täby GK hur långt som helst i förväg och alltid i mån av plats. Du kan bara ha en starttid bokad. För att boka starttid ringer du till respektive klubb för att förvissa dig om att det finns bokningsbar tid enligt 24/24/24-avtalet. De registrerar därefter din starttid i Min Golf.

Vid förhinder bokar du av din starttid så snart som möjligt och inte senare än 24 timmar innan spel. Vid så kallad ”no show” får du inte boka ny tid enligt avtalet förrän efter en månad.

Uppgradering av medlemskap Är du inte fullt aktiv och vill ta del av 24/24/24-avtalet? Det går alltid att uppgradera medlemskapet. Ta kontakt med oss på kansliet så hjälper vi till med det.