Här presenteras SoGK juniorkommitté

SoGK juniorkommitté

Sollentuna GK har anställt Mimmie Dymling som Junior- och elitansvarig.

Mimmie är en välkänd profil på Sollentuna Golfklubb och har varit en del av klubbens verksamhet på olika sätt under lång tid. Hon började som junior i klubben och blev så småningom elitspelare, collegespelare och under en tid provade hon på proffslivet. Hon har suttit i klubbens styrelse och förra året såg ni henne i receptionen.

Tjänsten är på deltid och innebär framför allt administrativt ansvar för klubbens verksamhet för våra juniorer och elitspelare.

I uppdraget ligger att organisera fler aktiviteter för våra spelare oavsett kategori, rekrytera och utbilda fler funktionärer som kan hjälpa till med aktiviteter och utveckla kommunikationen med spelare och föräldrar.

Klubbens målsättning är att öka antalet aktiviteter och deltagartillfällen, öka andelen flickor bland våra juniorer samt få fler av klubbens spelare att tävla i klubbens egna juniortävlingar men även representera SoGK i tävlingar ingående i SGF Golf ranking. SoGK vill också erbjuda en utvecklingsmiljö för klubbens satsande spelare med målsättning att spela golf på elitnivå.

Mimmie kommer också att jobba i shopen på samma sätt som förra året. Hon driver dessutom i egen regi företaget Mixx College Consulting som hjälper framför allt golfspelare att hitta college i USA och spela golf och studera på stipendium.

Välkommen och lycka till!