Se föregående vecka Se nästa vecka
Öppettider: Måndag - fredag kl 10.30 - 14.00

Måndag

Fläsknoisette med rosepepparsås och klyftpotatis.
Fiskgratäng med vitlöksfräst spenat, vitvinssås och färskpotatis.
Pasta Alfredo (kyckling, champinjoner, tryffel och färsk parmesan).
Gravad laxsallad med ägg, sparris, citron och hovmästarsås. 

Tisdag

Falsk skomakarlåda med pannbiff, purjolök, bacon, potatismos och rödvinssås.
Parmesanpanerad fiskfilé med citronsmörsås och dillkokt potatis.
Raggmunk med stekt rimmad fläsk och rårörda lingon.
Majskycklingklubba med tzatziki, tomatsallad och sötpotatispommes. 

Onsdag

Grillad rostbiff med potatisgratäng och balsamicosås.
Pocherad fisk med vitvinssås, räkor, sparris och färskpotatis.
Husets korvstroganoff med saltgurka och ris.
Sallad med marinerade rödbetor, rostade valnötter, chevrecreme och serrenoskinka.  

Torsdag

Biff Lindström med aromsmör, rödvinssås och rostad potatis.
Pocherad havsabborre med knaperstekt bacon, pepparrotscreme och rödvinssås.
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde.
Sallad med rökt kalkon, brieost, krutonger och parmesandressing. 

Fredag

Pljeskavica (tunna pannbiffar på nöt, fläsk och lammfärs) med röstipotatis, ajvar, gräddfil och rödlök.
Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta med aioli och krutonger.
Krämig svamprisotto med kantareller, champinjoner och färsk parmesan.
Västkustsallad med ägg, skaldjur och rhode island dressing.  

Veckans vegetariska: pasta med mozzarella, kronärtskocka och kalamata oliver. 

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com

Under golfsäsongen har vi Á la carten öppen.

Öppettider: Mån-fre 10.00-14.00

Förrätter

Mer info kommer..

Varmrätter

Mer info kommer..

Desserter

Mer info kommer..

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com