VD och Klubbchef till Sollentuna Golfklubb

I en naturskön miljö 15 minuter från Norrtull ligger Sollentuna Golfklubb. En familjeklubb med den rätta känslan för både stora som små. Med en ständig utveckling håller klubben idag hög klass, och strävar efter att bli ännu bättre. För oss är klubbkänsla och personlig service något vi brinner för, och vill att våra medlemmar och gäster ska känna sig väl omhändertagna.

VD och Klubbchef till Sollentuna Golfklubb

Rollen
Du står inför möjligheten att leda Sollentuna GK i ett viktigt förändringsskede. Klubben står inför att gå från att vara en bra genomsnittlig golfklubb, till något annat och därmed öka attraktions- och konkurrenskraften.

Du har det ekonomiska ansvaret och styr verksamheten. Självklart skall VD leda medarbetare och ge dem möjlighet att utvecklas, både i sina roller och som team.

Du ser tillsammans med dina medarbetare till att banan och omgivningar är i gott skick. Tillsammans med teamet ser du till att träningsverksamhet, shop, restaurang, sponsorverksamhet etc är väl utvecklade. Hos externa intressenter som exempelvis Golfförbundet, kommunen, intresseorganisationer och skolor är det du som företräder klubben.

Dig vi söker
Du är en trygg, stabil och ärlig person med stor integritet, en skicklig lagbyggare som kan få hela teamet involverat och därmed delaktiga och ansvarstagande. Du är en dokumenterat god ledare med god insikt i ekonomisk styrning, samt förståelse av vikten att förvalta och utveckla affären. För att lyckas är det nödvändigt med nyfikenhet och kreativitet – att ha ett intresse för omvärldsbevakning och vad man kan göra för att utveckla klubben och stärka ekonomin. Genom ditt ledarskap, din servicekänsla och din energi är du en förebild för medarbetare, medlemmar och andra intressenter.

Mer information
Vi vill att du söker tjänsten genom att sända ett personligt brev och CV till ordforande@sollentunagk.se. Ange även om du har vidare frågor om tjänsten så blir du kontaktad efter sommaren.

Vi har inlett processen så ta kontakt snarast möjligt.

VD och Klubbchef till Sollentuna Golfklubb 2018-07-09
Sommargreenfee 2018-07-06