Juniordag

Hej,

Välkommen till vår juniordag söndag 12/5. Vi har träning mellan 9-12 följt av lunch vilken ingår i priset. Vi håller ett antal olika stationer där fokus är närspel (chip, bunker och puttning) samt ett rangepass. Efter lunch uppmuntrar vi till spel på lilla banan för de yngre juniorerna och på stora banan för de äldre juniorerna, detta sker i egen regi. Vi har säsongspremiär för juniorernas söndagstävling 12/5 som man anmäler sig till via mingolf. Ordinarie träning för de som tränar på söndagar efter lunch ligger kvar som planerat. 

Anmäl er via email till  sollentunagk@sollentunagk.se  eller på telefon 08-59470990 . Anmäl er snarast dock senast torsdag 9 maj, först till kvarn gäller, max antal deltagare 30st.

Målgrupp: från 6 år och uppåt. Vi delar in grupperna efter åldrar. Alla  juniorer är välkomna, det är en perfekt start för er som precis börjat spela.

Pris 200 kr. För detta ingår, träning, lunch, fika samt rangebollar.

Kl 13:00 samma dag har vi föräldramöte och ledarmöte på övervåningen i klubbhuset. (obs, ingen anmälan behövs till detta möte men vi önskar att så många som möjligt deltar).

 

Välkomna till en rolig dag på Sollentuna GK.

/ Juniorkommittén