Toptracer Range till Sollentuna GK

Sollentuna GK fortsätter utveckla driving rangen och vi kan nu informera om att vi inom kort kommer att installera Toptracer Range. Till att börja med kommer systemet finnas på de 10 platser som finns i väderskyddet.

Vad är då Toptracer? Ja, tittar ni på golf på TV så ser ni systemet varje vecka när det följer spelarnas bollar och ger olika värden på slagen. För dig som spelare på Sollentuna GKs range kommer det att utveckla ditt spel, göra träningen mycket roligare och ge en bättre helhetsupplevelse.
På vår driving range kommer kameror monteras på väderskyddets tak. Dessa följer dina slag och visar resultatet på den skärm som monteras vid varje plats. På skärmen finns flera olika lägen där du kan t.ex. träna, spela banor i simulatorn, tävla i närmast flagg eller driving skills. Det finns till och med ett speciellt spel för barn.

Till systemet finns också en app till telefon och ipad, än så länge finns inte riktigt lika många lägen men utvecklingen går fort. I appen kan du spara ner dina träningstillfällen och studera dem när du kommer hem.

För dig som spelare ingår användningen av Toptracer Range när du betalar för dina rangebollar. Vi kommer att informera mera när vi närmar oss öppning, läs på hemsidan och följ oss på sociala medier. Vill du läsa mer om Toptracer kan du göra det på deras hemsida!

Välkommen till Sollentuna Golfklubb!