Tidsbokningen är öppen

Som genuina optimister siktar vi fortfarande på säsongsstart torsdag 18 april och vi har därför öppnat upp tidsbokningen.

Om inte vädret sätter käppar i hjulen så kommer vi att öppna banan för säsongen torsdag 18/4, lite beroende på förutsättningarna så kan det bli något senare på förmiddagen eller rent av till lunch men vi kommer att hålla er informerade via hemsida och social medier. De som har bokat en morgontid kommer att få ett mail om vi tvingas avvakta pga frost eller liknande.

Vi har bytt modell för bokningen till den här säsongen för att underlätta administrationen. Det innebär bland annat att greenfee-priserna blir synliga i starttidsschemat. Vi vill poängtera att det är från-priser dvs. lägsta möjliga för t.ex. gäst till medlem eller medlem i samarbetsklubb.

Rabatten för gäst till medlem kommer inte längre att dras automatiskt vid bokningen utan vi drar den manuellt i kassan vid incheckning och betalning.

Under påskhelgen har reception och shop öppet 8-16, veckan efter påsk övergår vi till ordinarie öppettider.