Städdagen framflyttad!

Städdagen är framflyttad till lördagen den 21 april, då vi bedömmer att banan är för blöt för att genomföra städdagen redan den 14.e.

Nu hoppas vi på att solen och värmen kommer så att banan torkar upp.

Vi ser fram emot att träffa er denna dag som är viktig för vår anläggning!

Med gemensamma krafter kan vi åstadkomma mycket på vår anläggning. Alltifrån att kratta löv och pinnar på banan, till att göra fint runt klubbhus, parkering och i våra rabatter. All hjälp uppskattas, och man bistår efter egen förmåga.

• Vi samlas utanför klubbhuset 09.00 för fördelning av arbete.
• Ta gärna med egna redskap såsom borste och kratta.
• 12.00 samlas vi åter i klubbhuset för lättare lunch & fika.

Städdagen är upplagd på Min golf (sök på tävling "Städdag 2018") där vi gärna ser att ni anmäler er, så vi lättare kan planera dagen när vi vet hur många som kommer. www.golf.se

Städdagen är en viktig dag för klubben och vi vill därför uppmärksamma deltagandet. Alla deltagare (13-99 år) får en greenfeecheck att i marknadsföringssyfte ges bort (ej säljas) för att attrahera nya medlemmar.

Vi hoppas att vi syns på städdagen!
Med vänliga hälsningar Banpersonal, bankommittén & kansli