Sollentuna Golfklubb söker VD och Klubbchef

I en naturskön miljö 15 minuter från Norrtull ligger Sollentuna Golfklubb. En familjeklubb med den rätta känslan för både stora som små. Med en ständig utveckling håller klubben idag hög klass, och strävar efter att bli ännu bättre. För oss är klubbkänsla och personlig service något vi brinner för, och vill att våra medlemmar och gäster ska känna sig väl omhändertagna.

Rollen

Du ges möjligheten att leda Sollentuna GK i ett viktigt förändringsskede. Klubben står inför att gå från att vara en bra genomsnittlig golfklubb, till en förstärkt position och därmed öka attraktions- och konkurrenskraften. Du har det ekonomiska ansvaret och styr verksamheten. Du skall som VD leda medarbetare och ge dem möjlighet att utvecklas, både i sina roller och som team.  Du ansvarar för att bana, träningsområden och omgivningar är i gott skick samt att  träningsverksamhet, shop, restaurang, sponsorverksamhet etc är väl utvecklade. Hos externa intressenter som exempelvis Golfförbundet, kommunen, intresseorganisationer och skolor är det du som företräder klubben.

Sollentuna GK är inne i ett intensivt utvecklingsskede och ditt intresse för och erfarenhet från klubbutveckling är meriterande.  

Dig vi söker

Du är en trygg, stabil och ärlig person med stor integritet, en skicklig lagbyggare som kan få hela teamet involverat och därmed delaktiga och ansvarstagande. Du är en dokumenterat god ledare med förståelse av vikten att förvalta och utveckla affären. För att lyckas är det nödvändigt med nyfikenhet och kreativitet – att ha ett intresse för omvärldsbevakning och vad man kan göra för att utveckla klubben och stärka ekonomin. Genom ditt ledarskap, din servicekänsla och din energi är du en förebild för medarbetare, medlemmar och andra intressenter.    

Mer information

I denna rekrytering samarbetar Sollentuna GK med Brice Group. Om du vill veta mer, kontakta Anders Larsson på 073-203 46 91 eller anders.larsson@brice.se. Vi har inlett processen så ta kontakt snarast möjligt, dock senast 30/4.

Ansökan: Ansök här!