Sollentuna Golfklubb söker tränare

I en naturskön miljö, strax norr om Stockholm ligger Sollentuna Golfklubb. För oss är klubbkänsla och personlig service något vi brinner för, och vi vill att våra medlemmar och gäster ska känna sig väl omhändertagna.

Till säsongen 2022 söker vi nu en assisterande tränare som älskar golf, utveckling och utrustning. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand bestå av junior- och knatteträning samt enskilda lektioner och gruppträning för klubbens medlemmar. Du är en viktig del av vårt team och bidrar även med intresse och kompetens i vår shopverksamhet.

Vi tror att du har arbetat i golfbranschen tidigare och vi vet att du är en entusiasmerande, initiativrik person som har lätt för att lära. Du är noggrann, socialt utåtriktad och du kan jobba självständigt. Vi ser gärna att du har påbörjat din utbildning till tränare men det är inget krav. All erfarenhet och utbildning med anknytning till golfen är ett plus.

Välkommen med din ansökan till patrik.skoog@sollentunagk.se senast den 20/12. Ansökningarna granskas löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan redan idag.

Ev. frågor besvaras av headpro Niclas Björnsson niclas@sollentunagk.se 073-505 22 10 och klubbchef Patrik Skoog patrik.skoog@sollentunagk.se 070-858 42 54