Nu startar 30-avtalet

Vi fortsätter att utveckla det uppskattade samarbetet mellan Bro-Bålsta GK, Sollentuna GK, Täby GK och Wäsby GK och nytt namn för året blir 30-avtalet. Måndag 3/5 öppnar vi upp bokningen för 2021 och första starttiderna kan bli tisdag 4/5.

Samarbetet ger er som är fullt aktiva möjlighet att spela ett begränsat antal ronder på tre andra anläggningar utöver din egen. Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

Nytt för 2021. Samarbetet byter namn till 30-avtalet! Avtalet innebär att varje klubb upplåter 30 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. De tillgängliga starttiderna fördelas jämnt med 10 starttider till medlemmar från var och en av de tre andra klubbarna. Avtalet gäller från första maj till sista september.

Nytt för 2021
är också att varje spelare kan utnyttja avtalet max. två gånger på varje samarbetsklubb. Spelaren är själv ansvarig för att hålla koll på antalet spelade ronder och inte boka upp fler tider, överskjutande starttider kommer att faktureras med full greenfee av hemmaklubben efter säsongen.

Ring för att boka! Som fullt aktiv kan du boka starttid på de andra klubbarna hur långt som helst i förväg men alltid i mån av plats. Du kan bara ha en starttid bokad i taget. För att boka starttid ringer du till respektive klubb för att förvissa dig om att det finns bokningsbar tid enligt 30-avtalet. De registrerar därefter din starttid som en ”30-tid” i Min Golf. Du kan alltså inte hänvisa till 30-avtalet om du bokat via Min Golf eller vill boka på plats.

Avtalet gäller inte i samband med tävling, gruppbokning eller andra event.

Vid förhinder bokar du av din starttid så snart som möjligt och inte senare än 24 timmar innan spel. Vid så kallad ”no show” debiteras du enligt respektive klubbs regler.