Sollentuna GK söker ny krögare

Sollentuna Golfklubb är en medlemsägd golfklubb med ca 1.500 medlemmar och ett fantastiskt geografiskt läge utmed E4:an mittemellan Stockholm och Arlanda. Golfklubben är fulltecknad med medlemmar och vi har en väl upparbetad kundstock med externa gäster till restaurang och driving range.

Sollentuna Golfklubb har stora utvecklingsplaner framåt och kommer under hösten 2023 påbörja en omfattande renovering av klubbhuset där etapp 1 blir klar till våren 2024. Vi söker från våren 2024 en ny krögare som vill vara med på Sollentuna Golfklubbs utvecklingsresa framåt.

Vi söker en ny krögare som i eget bolag vill driva restaurangen och vara en viktig del i vår verksamhet. Vi tror att vår restaurang har potential att utvecklas vidare och vi ser gärna att du har idéer på hur detta kan ske där målgrupperna både är medlemmar och externa gäster. Vi vill ha en levande restaurang med många gäster från morgon till kväll!

Om du är intresserad vill vi gärna att du skriver några rader om dig själv, och hur du vill utveckla restaurangen framåt.

Sista datum för intresseanmälan 25 juni.

Intresseanmälan skickas till vår klubbchef Claes Berfeld.
claes@sollentunagk.se