KM Match är lottad

Lottningen för KM-match är nu publicerad. Vi är väldigt glada för det stora intresset men det innebär också att det kommer att bli kort om tid för respektive omgång. Den här tävlingen skall normalt spelas över en hel säsong.

På spelplanen som finns på hemsidan, i GIT och på anslagstavlan ser ni datum för när respektive omgång skall vara slutspelad.

För damerna omg. 1 senast 2/8, omg. 2 senast 23/8, omg. 3 senast 13/9 och finalen senast 4/10.
För herrarna omg. 1 senast 19/7, omg. 2 senast 9/8, omg. 3 senast 23/8, omg. 4 senast 6/9, omg. 5 senast 20/9 och finalen senast den 4/10.

Det är naturligtvis möjligt att spela respektive match så snart som möjligt, även om omgången innan inte är helt färdigspelad. När din motståndare är klar, kontakta denne så snart som möjligt.

Betalning av startavgift 100kr sker till receptionen innan start i första omgången. När matchen är färdigspelad, ange vinnare och resultat på spelplanen på anslagstavlan omgående.

Kontaktlista med telefonnummer till deltagarna finns på anslagstavlan, vi poängterar att båda spelare har ett kontaktansvar. I övrig hänvisar vi till tävlingsbestämmelserna på hemsidan https://www.sollentunagk.se/se/tavlingar/km-match-2020

Tävlingsledare:  Gustaf Swedén gustaf.sweden@cobrapuma.com 0703-196297 och Patrik Skoog patrik.skoog@sollentunagk.se 0708-584254