Grand Opening i shopen 8-10/4

Även om vi har öppet i shopen i stort sett hela året så vill vi köra en officiell Grand Opening helgen 8-10/4. Då är shopen väl pyntad inför säsongen med alla nyheter och massor av Golfstore-kampanjer. Bland kampanjerna finns nya regnstället Bounce från Abacus Sportswear, herrskor från FootJoy, Fastfold vagnar, paraplyer med mera.

Dessutom har vi kampanj på Abacus herrbyxor Cleek Flex som kostar 599kr istället för 799kr, Cleek Flex herrshorts kostar 499kr istället för 699kr. Golfskorna RS-G från Puma för både dam och herr kostar nu 899kr istället för 1299kr. Observera att alla kampanjer finns i begränsat antal, bara gäller på lagor i varor och inte går att kombinera med andra rabatter.

Bland klubbnyheterna finns bl.a. nya Rogue från Callaway, LTD från Cobra och Vokeywedgarna SM9 från Titleist. På klädsidan hälsar vi Lindeberg och Callaway välkomna till shopen, tillsammans med våra övriga märken Abacus, FootJoy och Puma, det finns mycket snygga plagg lagom till säsongsstart.

Vi vill också påminna om att shopen drivs av oss själva i Golfklubben, allt överskott från shopen investeras alltså i vår verksamhet. Ytterligare ett skäl att handla i vår egen shop är vårt bonussystem där du samlar bonus varje gång du handlar. Se till att dina köp registreras på ditt golf-id. Läs mer om bonussystemet på hemsidan https://www.sollentunagk.se/se/golfshop/bonussystem

Fram till dess banan öppnar har vi öppet i shopen vardagar 09.00-17.00 samt lördag, söndag och helgdag 10.00-15.00.