GOLFENS DAG 26/5

Välkomna till Golfens Dag – Lördag den 26 maj 2018

ÖPPET HUS

"Gratis prova på för alla"

Den 26 maj är det Golfensdag i hela Sverige med syfte att tillvarata det stora intresset för golf och nå nya spelare.

Vi på Sollentuna Golfklubb kommer att vara en del av golfensdag och bjuder in till öppet hus mellan klockan 10:00-15:00. Under dagen har vi aktiviteter på vår anläggning, såsom prova-på-golf (klubbor finns att låna), roliga tävlingar för alla åldrar, visning av vår maskinpark samt fina erbjudanden i shopen. Restaurangen har öppet med fika och mat under hela dagen.

Temat för 2018 är ”Dubbelt upp”. Huvudtanken med temat är att klubbens medlemmar tar med en kompis eller familjemedlem. Vi tror att du som medlem är den bästa ambassadören för klubben så boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Delad glädje är dubbel glädje!

• Öppet hus mellan 10.00-15.00
  • Visning av maskinpark kl.11.00-12.00
  • Prova-på-golf - Klubbor finns att låna!
  • Roliga tävlingar för alla åldrar

Alla är varmt välkomna!