God Jul och Gott Nytt År

Vi ber att få önska alla medlemmar, funktionärer, partners och gäster en riktigt god jul och ett gott nytt år. Kansli, shop och restaurangen håller i år julstängt under perioden 19/12 t.o.m. 10/1, måndag 11/1 är vi tillbaka som vanligt igen.

Driving Rangen är öppen om vädret tillåter bollplockning, belysningen i väderskyddet tänds på en timer vid den ingången som vetter mot klubbhuset.
Banan är öppen med vinterslingan, hål 1-4 och därefter 13-18. Provisoriska tees med blå teeklot, vintergreener och slagmatta på alla klippta ytor. Slagmattorna ligger i korgar vid starterhuset, lämna tillbaka dem där efter avslutat spel.
Vill ni komma åt era klubbor i bagboden för att träna på rangen eller spela vinterslingan så är vagnbodarna öppna 07.00 - 22.00, koden är densamma som tidigare.