Juniorträning

Sollentuna Golfklubb har en juniorverksamhet som riktar sig till alla, oavsett ålder och ambitionsnivå. Vi erbjuder träning för juniorer mellan 6-21 år.

Vi tycker att golf ska vara roligt, att man ska känna gemenskap och självklart få möjlighet att utveckla sitt golfspel.

Ansvariga för juniorerna är;

Per Geber, telefon 0709-737737, pergeber@gmail.com

Olof Nord telefon 073-3305010, coolof@gmail.com

Anmälan till Junioravslutningen!

Välkommen till junioravslutningen på Sollentuna GK
30 september 10:00 – 12:00
Kom till årets roligaste avslutning!
En förmiddag med massor av aktiviteter.

Hoppas vi ses den 30:e

Juniorkommittén

Anmäl dig här!

Golfkul - för barn mellan 6-8 år.

Vi erbjuder en rolig och familjär knatteträning för barn mellan 6-8 år.

Vi leker och utmanar dem för att gynna utvecklingen av koordination, motorik och styrka samtidigt som vi varvar med golfövningar.

Träning vecka 17-24 samt vecka 34-39 (se anmälningsformulär nedan för dagar & tider) Deltagaravgiften är 1295: - För avgiften får man:

• Träning med ledare vid 14 tillfällen, fria bollar under träning.
  • Möjlighet att köpa rangekort och individuella träningspaket till förmånliga priser.

Juniorträning - för barn/ungdomar mellan 9-21år

Vi erbjuder träning för barn/ungdomar oavsett nivå och tidigare erfarenhet av golf. Grupperna blir indelade i nivå och ålder. 14 tillfällen med pro.

Träning vecka 17-24 samt vecka 34-39 (se anmälningsformulär nedan för dagar & tider) Deltagaravgiften är 1795: - För avgiften får man:

• Träning med Pro vid 14 tillfällen, fria bollar under träning.

SOMMARLÄGER- 2018

För barn/ungdomar mellan 8-12 år

Du kan välja att träna antingen på förmiddagen eller eftermiddagen.

V.25 (18-21 juni) 4 dagar, Kostnad: 1595 kr

V.33 (13-17 Aug) 5 dagar, Kostnad 1795 kr

* Vi kommer att Träna,spela och ha skoj ihop!