Grönt Kort - Golfens nybörjarutbildning

Golf är en fantastisk sport där "Grönt Kort" är det första steget in i en gemenskap med många andra människor med samma intresse. Du väljer själv om du vill tävlingsspela eller bara göra golfen till en härlig motionsidrott.

Vi erbjuder Grönt Kort kurser med våra PGA PROs för 3995:- inkl. medlemskap under 2020. Ett perfekt sätt att komma igång med sin golf och samtidigt komma in i gemenskapen i Sollentuna GK.

Under kursen går vi igenom närspel, sving och teori.
Du får träningstips och övningar som gör din fortsatta träning roligare och mer effektiv.

Detta ingår i vår utbildning för 3995:-

• Medlemskap 2020 med obegränsat spel
  • Aktivt golf-id
  • 8 timmar gruppträning
  • 10-kort på rangen (ca 220 bollar)

Anmälan är bindande. Fakturering sker löpande efter anmälan.
Eventuell avanmälan skall ske senast 1 vecka innan kursstart, genom länken i bekräftelsemailet eller skriftligen meddela kansliet, sollentunagk@sollentunagk.se. Säkerställ mottagande av bekräftelse.
Vid avanmälan mindre än 1 vecka kvar till kursstart debiteras administrationsavgift på 500: - samt för de tillfällen du eventuellt deltagit i. Vid uteblivet deltagande utan avanmälan debiteras full avgift.

Anmälan till Grönt Kort kurs 2020