Företagspaket

Företagspaket på Sollentuna GK

Välkommen att kombinera golf med affärsnytta genom Företagspaket på Sollentuna Golfklubb.

Välj ett eller flera sätt hur just ditt företag vill synas här hos oss, reklamskyltar, hålvärdskap, flaggsponsor, bänksponsor etc.

Du är själv välkommen att komma med idéer på hur du vill exponera ditt företag här på Sollentuna Golfklubb.

Vi hjälper er gärna med beställning av logobollar eller startpaket till Er företagsdag eller varför inte sätta Er logga på en golfbag, keps eller en läcker väska?

Samla era kunder eller personal till en clinic alt. gruppträning innan eller efter golfrundan.

Kontakta oss för att diskutera innehåll!