Nyhetsbrev till Sollentunas juniorer!
Nu är det sommarlov och tid för massor av golf. Den ordinarie juniorträningen har också uppehåll men vill du ha lite träning under sommaren så kommer en lösning här. Vår tränare Viktor Pettersson ebjuder specialpriser under sommarlovet!

Det gäller för juniorer upp till 18 år och på tiderna mellan 11.00-16.00 på vardagar.

Köp en 25 minuterslektion för 250kr eller ett lektionspaket med 3x25 min. som kostar 595kr. Bokning gör ni antingen direkt på hemsidan välj Sollentuna och Viktor eller så ringer ni till shopen 08-59470990 så hjälper vi er.

Välkomna!

Teen Cup klubbkval
Vi påminner dessutom om klubbkvalet till Teen Cup, en av världens största juniortävlingar, som spelas nästa onsdag och är öppen för alla juniorer 13-16 år. Du hittar tävlingen på Min Golf  där du också anmäler dig.

Efter klubbkvalet spelas ett gruppkval 12e juli, ett regionskval 7e augusti innan det är riksfinal i Gävle 24-25 augusti.