Nyhetsbrev mars 2018
Information från klubbchefen
Det är det full fart på klubben och kansliet, Lena Lundmark som vikarierar för Caroline började den 12:e mars. Lena kommer närmast från Ullna där hon har arbetat i över 15 år, vi är väldigt glada över att ha med henne i vårt team.

Vi håller i skrivande stund på med att packa- och skylta upp vår shop inför säsongen. Massa fina nyheter från bl.a. Puma och Daily Sport. Vi smygöppnar shopen på självaste påskafton och de första 20 kunderna får en liten present när de handlar. Vi har även byggt om lite så att man lätt kan hitta sina favoriter, både kläder och utrustning.

Niclas är i gång med sin planering inför säsongen och har i år vid sin sida Fredrick Andreason som bl.a. kommer att ta hand om våra juniorer och våra Grönt kort kurser. En nyhet på tränarsidan är att det from vecka 14 går att boka in våra tränare online, så gå in på Min Golf och börja boka.

Även vårt konferensrum har fått ett ansiktslyft och glädjande nog börjar det boka på riktigt bra.

Ordförandebrev mars finns nu publicerat under Handlingar & Protokoll på våra medlemssidor, som du hittar under MEDLEM/Medlemssidor. http://www.sollentunagk.se/se/medlem/medlemsidor

När det gäller vår restaurang är det fullt med folk varje lunch trots snön. Uffe, vår krögare, har inför i år lovat mig att det kommer bli ett bredare utbud av rätter både i kiosken och restaurangen. Vet att detta har efterfrågats.

Tomas, Mikael och Anders är dagligen ute på banan och enligt Tomas så bör banan vara i gott skick när det väl blir dags för säsongspremiär.

Ska bli roligt att få träffa er allihop och ser fram emot en spännande säsong.

Hälsningar,

Helena Söderberg, Klubbchef

Smygpremiär i shopen 31 mars & 1 april
Nu till helgen, 31 mars & 1 april kommer vi ha smygpremiär i shopen med fokus på alla nyheter! Vi kommer ha fina öppningserbjudanden och för dig som vill fynda riktigt ordentligt har vi även en rea-hörna med fjolårets varor till riktiga pangpriser.
Vi kommer ha öppet mellan 11.00-15.00 både lördag & söndag, och oavsett om du är shoppingsugen eller ej så är ni välkomna förbi på en kaffe & lite påskgodis! Våra 20 första kunder får en Give away :)

Städdag 14:e april
Lördag 14 april bjuder vi in till årets städdag.

Med gemensamma krafter kan vi åstadkomma mycket på vår anläggning. Alltifrån att kratta löv och pinnar på banan, till att göra fint runt klubbhus, parkering och i våra rabatter. All hjälp uppskattas, och man bistår efter egen förmåga.

• Vi samlas utanför klubbhuset 09.00 för fördelning av arbete.
• Ta gärna med egna redskap såsom borste och kratta.
• 12.00 samlas vi åter i klubbhuset för lättare lunch & fika.

Städdagen är upplagd på Min golf (sök på tävling "Städdag 2018") där vi gärna ser att ni anmäler er, så vi lättare kan planera dagen när vi vet hur många som kommer. www.golf.se

Städdagen är en viktig dag för klubben och vi vill därför uppmärksamma deltagandet. Alla deltagare (13-99 år) får en greenfeecheck att i marknadsföringssyfte ges bort (ej säljas) för att attrahera nya medlemmar.

Vi hoppas att vi syns på städdagen!
Med vänliga hälsningar Banpersonal, bankommittén & kansli

Anmälan till juniorverksamheten
Nu är det hög tid att anmäla barn & barnbarn till säsongens juniorverksamhet.

Sollentuna Golfklubb har en juniorverksamhet som riktar sig till alla, oavsett ålder och ambitionsnivå. Vi erbjuder träning för juniorer mellan 6-21 år.

Vi tycker att golf ska vara roligt, att man ska känna gemenskap och självklart få möjlighet att utveckla sitt golfspel.

På hemsidan & via länken nedan hittar ni mer info om träningsgrupper, datum, tider m.m.

Golfpaket
Vi har gjort ett golfpaket med Central Hotel, som ligger på Vasagatan, ”Bo i stan och spela golf på Sollentuna GK”. Sprid gärna detta till era vänner och bekanta.