Nyhetsbrev maj 2018
Hej,

Det är full fart på klubben just nu, banan ser fin ut och vi är verkligen glada över att säsongen äntligen drar igång. Från och med lördagen 5:e maj har vår restaurang öppet till 20:00 alla dagar i veckan vilket är ett tecken på att sommaren snart är här.

Årets första helgtävling som arrangeras av Golf & More äger rum lördagen den 19:e maj, läs mer om detta längre ner i nyhetsbrevet. Vill även påminna er om att boka in Golfens Dag lördagen den 26:e maj. Passa på att ta med er släkt, vänner, arbetskamrater mfl för att prova på det här fantastiska spelet.

Välkomnar er alla till säsongen 2018 men en extra varm hälsning till alla våra nya medlemmar! Jag hoppas verkligen ni ska trivas hos oss på Sollentuna GK och är det något ni funderar på så finns vi i personalen här för att hjälpa till.

Helena Söderberg

Klubbchef

Hej,

Glöm inte bort att vi arrangerar Golfens Dag – Lördag den 26 maj 2018 ÖPPET HUS "Gratis prova på för alla" Den 26 maj är det Golfensdag i hela Sverige med syfte att tillvarata det stora intresset för golf och nå nya spelare. Vi på Sollentuna Golfklubb kommer att vara en del av golfensdag och bjuder in till öppet hus mellan klockan 10:00-15:00. Under dagen har vi aktiviteter på vår anläggning, såsom prova-på-golf (klubbor finns att låna), roliga tävlingar för alla åldrar, visning av vår maskinpark samt fina erbjudanden i shopen. Restaurangen har öppet med fika och mat under hela dagen. Temat för 2018 är ”Dubbelt upp”. Huvudtanken med temat är att klubbens medlemmar tar med en kompis eller familjemedlem. Vi tror att du som medlem är den bästa ambassadören för klubben så boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Delad glädje är dubbel glädje!

Alla är varmt välkomna!

Damernas vårmöte
Onsdag den 9:e maj har damerna sitt årliga vårmöte. Vi kommer att ha kvällsöppet i shopen och ha fina erbjudanden under kvällen.

Årets första resetävling
Lördagen den 19:e maj  arrangeras "Golf & More´s Portugalresan"

En 2-manna scramble där 3 par går vidare från varje del-event (11 st) Tävlingen arrangeras från april till september med final på Tjusta GK den 21 September.

Priser i finalen:
1:a pris : 2 personer vinner en resa till Portugal; 7 dagar , Bodende på 5* Dona Filipa Algarve, ( del i dubbelrum ) inkl frukost och 5 rundor golf och flyg
2:a pris : 2 personer , 5 nätter på Resort National Golf Klaipeda Lituen inkl hotell, frukost och 4 rundor golf och flyg
3:a pris: 2 personer, Golfpaket för 2 personer inkl. resa t/r med Eckerö Linjen, 2 dagars greenfee på Ålands Golfklubb samt 2 nätter på hotell med frukost.

Extra: Hole in one gäller på alla par 3 hål, pris flyg och hotell för en person till Bangkok (100 kr per deltagare och event)

Anmälan görs via MinGolf