Nyhetsbrev från Sollentuna GK nr 15 2020
God Jul och Gott Nytt År
I årets sista nyhetsbrev ber vi att få önska alla medlemmar, funktionärer, partners och gäster en riktigt god jul och ett gott nytt år. Kansli, shop och restaurangen håller i år julstängt under perioden 19/12 t.o.m. 10/1, måndag 11/1 är vi tillbaka som vanligt igen. Fram till julledigheten har vi öppet som vanligt, kansliet vardagar 10.00-15.00 och restaurangen för lunch 10.30-14.00. Tänk också på att shopen har extra julöppet i morgon lördag 12/12 samt nästa lördag 19/12 kl. 10-14.

Driving Rangen är öppen om vädret tillåter bollplockning, belysningen i väderskyddet tänds på en timer vid den ingången som vetter mot klubbhuset.
Banan är öppen med vinterslingan, hål 1-4 och därefter 13-18. Provisoriska tees med blå teeklot, vintergreener och slagmatta på alla klippta ytor. Slagmattorna ligger i korgar vid starterhuset, lämna tillbaka dem där efter avslutat spel.
Vill ni komma åt era klubbor i bagboden för att träna på rangen eller spela vinterslingan så är vagnbodarna öppna 07.00 - 22.00, koden är densamma som tidigare.

I mitten på veckan skickade vi ut fakturorna på årsavgifterna för 2021. Den här gången har vi fakturerat familjevis, enligt inställningarna i Golfens IT-system, vilket minskar antalet fakturor kraftigt och i förlängningen innebär en rejäl besparing i minskad hantering och lägre bankkostnader.

Fakturorna skapas också i GIT-systemet för att kopplas till den spelrättighet som ert medlemskap ger, tyvärr innebär det små möjligheter för oss att själva utforma utseendet på fakturan. Skall du använda ditt friskvårdsbidrag till årsavgiften så skriver vi ett intyg på att du betalat årsavgiften, kontakta kansliet så får du hjälp.

Vi har förstått att vissa upplever det svårt att läsa fakturorna. Tänk på att avgifter för andra familjemedlemmar än kontaktpersonen som står på fakturan anges med den personens namn på raden under avgiften. Vill ni ha hjälp att tolka fakturan, vill ni att den delas mellan flera personer eller att t.ex. utflyttade barn inte längre skall vara kvar i familjegruppen så är det bara att kontakta kansliet så fixar vi det.

Vi hörs och ses på det nya året!

Patrik Skoog, VD/klubbchef PGA Professional
patrik.skoog@sollentunagk.se

Lördag 12/12 & 19/12 har vi julöppet mellan 10.00-14.00 med erbjudanden för er som vill fynda fina julklappar.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att besöka oss, och har begränsat antal som får vistas i butiken samtidigt.

Välkomna!