Nyhetsbrev från Sollentuna GK nr 10 2019
Då är det semestertider och lite lugnare på klubben. Passa på att bjuda med era vänner till Sollentuna, fram till 4e augusti betalar gäst till medlem 345kr på vardagar och 445kr på helger.

Den här veckan spelas SM klubblag herrar division 1 östra här på Sollentuna torsdag till och med lördag med inspel på onsdag. Det är mycket begränsade möjligheter att spela banan under dessa dagar, endast ett fåtal tider kvällstid kommer att släppas med kort varsel och vi förvarnar om att alla teemarkeringar kanske inte kommer att finnas ute.
Vi har kommit överens med Täby GK att Sollentunas medlemmar spelar fritt på Täby 17-20/7 och i övrigt hänvisar vi de spelsugna till 24-avtalet samt övriga greenfeesamarbeten som ni finner på hemsidan.

Nästa vecka spelas första upplagan av vår gemensamma Golfvecka tillsammans med Täby och Bro-Bålsta. Läs mer om golfveckan längre ner.

Vi startar nu vår sommarrea i shopen, bland annat kan du köpa tre klädesplagg och betala för två (det billigaste på köpet) och du kan fynda skor där det är upp till 70% rabatt på utgående modeller. Dessutom blir det upp till 50% rabatt på en del utgående klubbor från t.ex. Titleist och Cobra, välkommen in och fynda!

Patrik Skoog, klubbchef/VD
PGA Golf Professional
patrik.skoog@sollentunagk.se

Golfveckan
Nu är det snart dags för Golfveckan 2019. Det är ett samarbete mellan Bro-Bålsta GK, Sollentuna GK och Täby GK där du har möjlighet att spela tre fina banor under v.30
Varje bana arrangerar två tävlingar var, en singel och en par tävling. Startavgiften är 150 kr och tävlingsgreenfee 350 kr, fullt aktiva medlemmar i de tre klubbarna har reducerad tävlingsgreenfee till 200 kr. Självklart spelar medlemmar fritt på sin hemmabana.
Tävlingar:
Måndag den 22 juli: Fyrboll, poängbogey, Täby GK
Tisdag den 23 juli: Singel, slaggolf, Sollentuna GK
Onsdag den 24 juli: Singel, poängbogey, Täby GK
Torsdag den 25 juli: Singel, slaggolf, alla spelar röd tee, BroBålsta GK
Fredag den 26 juli: 2manna scramble, slaggolf, Sollentuna GK
Lördag den 27 juli: Greensome, poängbogey. BroBålsta GK, avslutas med grillkväll.
Alla tävlingar har första start kl.08:00 utom lördag den 27 juli då första start är kl.12:00

För de som vill delta i flera tävlingar under veckan så kommer det att finnas en order of merit där man samlar poäng under veckan och de tio bästa kommer att vara med på en shootout på Bro-Bålsta Gk´s 9-håls bana, lördagen den 27 juli. Anmälan på Min Golf!