Information från damkommittén!
Först av allt vill vi passa på att hälsa alla nya damer välkomna till klubben! 

Många av er har vi träffat under de grönt-kort kurser som gått där vi varit med och informerat om tävlingar, regelkurser, middagar och andra aktiviteter. Den planerade träffen för nya damer blev tyvärr inte av pga rådande omständigheter men vi satsar på att få till något i augusti istället. Hoppas att vi ses på Onsdax under tiden!  

Äntligen kan Onsdax-tävlingarna sätta igång och passande nog är 1 juli just en onsdag! 

Vi har justerat tävlingsprogrammet något så att onsdagen den 8/7 är inte en månadstävling utan en vanligt onsdax och ingår då i OoM.  

Onsdax 

Det som gäller för Onsdax är att man anmäler sig till tävlingen via GIT. Man blir lottad ihop med andra som vanligt och så är första starttid runt 14:30.  

Om man inte kan spela vid den tiden, kan man boka valfri starttid. Då gäller följande: 

  • Att man spelar samma dag                   
  • Att man spelar tillsammans med minst en person som också deltar i tävlingen. 
  • Att man registrerar sig i receptionen och betalar tävlingsavgiften innan man går ut 
  • Att scorekorten är signerade och inlämnade samma dag (om receptionen stängt när man kommer in läggs scorekorten i lådan utanför) 
  • För att kvalificera sig till finalspel måste man ha spelat 2 st OoM under säsongen.  

Då vi inte vet hur det blir med rekommendationerna/regler kring att samlas framöver så avvaktar vi med att bjuda in till att vi äter tillsammans efter spel samt hur det blir med höstavslutningen. Förhoppningsvis kan vi återuppta sådana aktiviteter i augusti. 

Eclectic 

Roligt att så många vill vara med på Eclectic. Det är inte för sent att anmäla sig, det kan man göra närsomhelst under säsongen. Tävlingen pågår fram till 20 sept.  

Eclectic är att man spelar en runda (sällskapsrunda eller tävlingsrunda, scorekortet måste dock vara signerat av markör) och antalen slag på varje hål sätts upp på en tavla. Nästa runda som spelas kanske man gör färre slag på hål 3, 8 och 12, då suddar man det tidigare resultaten på just de hålen och skriver dit de nya. Så håller man på så hela säsongen. Till slut har man sin ultimata score och från det resultatet dras sedan det handicap man har den 20/9. Lägst antal slag vinner.  Vi har två handicap-klasser och några priser i varje beroende på hur många det är med.   

Som sagt kan man ansluta sig till denna tävling när som helst. Prata med receptionen. Anmälningsavgift är 150 kr. 

Mvh Damkommitén