Resultat Tisdax 4 juli

Lite semesternärvaro denna tisdag med endast 46 deltagare. Spelstandarden var desto bättre med fyra sänkningar. Två riktigt bra resultat i klass B med 67 slag netto.

Stora segrarfamiljen denna dag var Gerd och Hans Nilsson som vann var sin klass. Stor fest i det Nilssonska hemmet kan man tänka sig.

Dagens tävling var också kvalificering för kampen mot Wäsby, Nibble/Skillingeslaget, på hemmaplan tisdagen 18/7. Laget från SoGK skall bestå av 5 damer och 10 herrar. Separat inbjudningsmail kommer till de kvalificerade.

I klass A blev pristagarna Gerd Nilsson 72 slag, Gunn Franzén Ljung 73 och Marianne Lindström 74.

I klass B blev de fem pristagarna Hans Nilsson & Peter Söderlund 67 slag, Owe Hinzer 70, Per Forsberg 71 och Richard Warholm 72.

Bertil Sköld