Resultat Tisdax 26 september

Tisdag 26 september och dags för Seniormästerskapet (SM) och slaggolf för övriga. Till SM var 31 medlemmar kvalificerade och 20 kom till start. Banan gav inte deltagarna mycket gratis. Inte lönt att försöka utnyttja rull för den fanns inte.

Bäst att bemästra dessa förutsättningar i SM var Per-Olov Wikner som med resultatet 70 slag netto tog hem segern. Han blev den sjunde segraren sedan SM startades 2011. Då segrade Jan Christiernin och därefter har Lars-Olof Andersson, Hans Krüger, Per Forsberg, Richard Warholm och Bertil Sköld vunnit SM. Vi gratulerar PO till 2017 års seger. På andra plats kom Björn Bohlin med 71 och trea blev Leif Wennström med 72 slag. Denna trio kan se fram mot presentcheckar på 1 000:-, 600:- och 400:-. PO får dessutom en inteckning i vandringspriset som han kommer att motta på Senioravslutningen 17 oktober. Glöm inte att anmäla dig till avslutningen på "Min Golf".

I dagens slaggolf för övriga (23 deltagare) blev pristagarna i klass A Jan B Gustafsson 79 slag och Birgitta Steffensen 81 slag.

I klass B vann Lars Sterneryd på 70 slag följd av Mats Ehn 75 slag.

Bertil