Resultat H60dax 4 maj

H60dax 4 maj spelades från Tee 54 som slaggolf. Inte mindre än 24 kom till start vilket betydde att vi var tvungna att sprida ut bollarna litet tidsmässigt. Segrade på fina 71 slag netto gjorde Lars Sterneryd följd av Per Forsberg 73, LOA och Roland Ferngren på 74 slag. Priser till alla dessa fyra kommer så småningom.

Pga det stora intresset hittills i år för H60dax kommer vi att ha ngt fler starttider framöver. Det finns dock fortfarande ett maxantal deltagare och först till kvarn gäller.

Bertil

Nästa veckas H60dax

Nästa vecka blir det årets andra "Bogeytävling" och jag antar att de flesta av er förstår hur "Bogeytävling" går till men ...

Tips: Jag har tex 10 slag från tee 59. Det betyder att mot banan har jag slag på alla hål med index 10 eller lägre. Om jag gör en par på dessa hål vinner jag hålet, gör jag en bogey delar jag hålet och har jag mer än bogey förlorar jag hålet. På övriga hål där jag inte har slag vinner jag på birdie, delar på par och förlorar på bogey. Motsv blir det för er i förhållande till antal slag ni får mot banan. Ett enkelt sätt att föra score på som ger dig själv en känsla för hur du ligger till mot banan och TL en check-and-balance vid rgi av score är följande: Om jag delar hål 1 skriver jag = eller 0 i den kolumn jag vanligen använder vid PB, +1 om jag vinner och -1 om jag förlorar. Antingen gör ni så på alla hål eller ackumulerar så att vinst på hål 1 och förlust på hål 2 ger = eller 0 efter två hål.

Bertil