Veckotävlingar

På Sollentuna GK har vi veckotävlingar tisdag (damer och herrar), onsdag (damer) och torsdag (herrar) för medlemmar med aktivt medlemskap i Sollentuna GK.

TISDAX:
Tisdaxtävlingen, Tisdax, spelas varje tisdag förmiddag under säsongen, om inte annat anges i tävlingsprogrammet. Första start är normalt ca 8:06. Tävlingarna är öppna för alla aktiva medlemmar, damer och herrar, som under året fyller 50 år eller mer.  Tävlingen spelas oftast individuellt, men även par- och lagtävlingar förekommer, se tävlingsprogram. Startavgiften är 50:-.  Anmälan via Min Golf eller i receptionen.

Tävlingsledare är Seniorsektionen. Tävlingsprogram med tävlingsbestämmelser finner du under Veckotävlingar/Tisdax.

ONSDAX:
Onsdagstävlingen, Onsdax, spelas varje onsdag under säsongen om inte annat anges i tävlingsprogrammet. Tävlingen är öppen för aktiva medlemmar, damer, som under året fyller 22 år eller mer. Spelas oftast på förmiddag eller eftermiddag men ibland bara som eftermiddagstävling enligt Tävlingsprogram. Startavgiften är 50:-. Anmälan via Min Golf eller i receptionen.

Tävlingsledare är Damsektionen.  Tävlingsprogram med tävlingsbestämmelser kommer komma här.

H60DAX:
Denna tävling spelas torsdag förmiddag med första start 10:03 och skall inte förväxlas med Torsdax. Spelas varje torsdag om inte annat anges i tävlingsprogrammet och är öppen för aktiva medlemmar, herrar, som under året fyller 60 år eller mer. Tävlingen spelas individuellt som lottad tävling. Startavgiften är 50:-. Anmälan via Min Golf eller i receptionen.

Tävlingsledare är Seniorsektionen. Tävlingsprogram med tävlingsbestämmelser nedan.

TORSDAX:
Torsdagstävlingen, Torsdax, spelas varje torsdag om inte annat anges i tävlingsprogrammet och är öppen för aktiva medlemmar, herrar, som under året fyller 22 år eller mer. Tävlingen spelas individuellt men också i lag i den lottade tävlingen på torsdag eftermiddag. Spel med valfri starttid och partner år tillåtet under hela dagen. Startavgiften är 50:-. Anmälan via Min Golf eller i receptionen.

Tävlingsledare är Herrsektionen. Tävlingsprogram med tävlingsbestämmelser kommer komma här.