Bokningsregler och policies

Följande gäller för våra medlemmar under 2017:

• Som medlem kan du förboka hur långt i förväg som helst, med en begränsning på två vardagstider och en helgtid bokad åt gången. Tiden skall utnyttjas eller avbokas innan ny starttid kan bokas.
  • Starttid i tävling betraktas inte som förbokad tid.
  • Möjlighet till förbokning av "interna tävlingar"/kompisgolf finns. För mer information kontakta kansliet.
  • Var tredje tid på vardagarna och varannan tid på helgerna är skriven bollränna, undantag mellan 08.06-08.51 då alla tider är bokningsbara förutsatt att det inte är startförbud.
  • På-platsen-tider skall bokas på i receptionen, där första lediga tid anvisas.
  • Du bör kontrollera om det pågår banarbeten på banan (dressning m.m.); detta gör du på vår "Banblogg".
  • För alla bokningar gäller att samtliga spelares golf-id skall anges vid bokning.
  • Samtliga spelare i bollen, eller representant för denna, skall bekräfta närvaro i receptionen senast 15 min innan start.
  • Kansli eller reception har rätt att avsätta på-platsen-tid till s k "starters time" när så anses nödvändigt.
  • Alla förbokningsbara tider kan även bokas via Internet, www.golf.se.
  • Rabatten ’Gäst till medlem’ kan nyttjas när medlemmen är personligen närvarande vid incheckning, annars utgår ingen rabatt.