MEDLEM

Som medlem i Sollentuna Golfklubb får du boka starttider hur lång tid i förväg du vill, en helgtid och två vardagstider bokade åt gången. Var tredje tid på vardagar, och varannan tid på helger är skriven bollränna, och bokas på plats i receptionen. Detta system har vi för att underlätta för spontangolf, och uppskattas av våra medlemmar.

För dig som gillar att tävla och träffa nya golfvänner anordnar klubben tävlingar både tisdagar, onsdagar, torsdagar samt helger. Tisdax riktar sig till seniorer 50+, onsdax till klubbens alla damer, och torsdax till alla herrar. Helgtävlingar riktar sig till alla.

Klubbens Nyhetsbrev är vår primära informationskälla, och skickas ut ett par gånger i månaden. Där finner du aktuell information samt kommande aktiviteter. Nyhetsbrevet mailas till alla medlemmar, samt publiceras på hemsidan.

Som medlem har du fri tillgång till klubbens gym. Vill du få hjälp med din träning så tveka inte på att kontakta vår egna personliga tränare tillika golfpro Jonas för ett anpassat träningsupplägg. Är det en golflektion, ny utrustning eller greppbyte du är i behov av så finns både Jonas & Niclas här för dig.

Klubben driver shopen i egen regi, samarbetar med Golfstore och flera av de största leverantörerna inom konfektion, utrustning & tillbehör. Allt överskott tillfaller Sollentuna Golfklubb, så det gynnar Dig som medlem att handla i vår egen shop.

Följ & Gilla oss gärna på Facebook för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Har du frågor & funderingar, vill boka starttid eller lektion är du alltid välkommen att kontakta receptionen. har du andra frågor är du välkommen att kontakta oss på kansliet.

Varmt välkommen till Sollentuna Golfklubb