Se föregående vecka Se nästa vecka
Öppettider: Måndag - fredag kl 10.30 - 14.00

Måndag

Helstekt fläskytterfilé med råstekt potatis, svampsås och picklad rödlök.
Halstrad lax med dillkokt potatis och örtcréme.
Pasta Amigo ( köttfärs, grädde, vitlök och skinka).
Chili och citronmarinerad kyckling med jasminris och koriander yoghurt.

Tisdag

Mustig högrevsgrya med svamp, rödvin och smålök serveras med potatis puré och timjan créme.
Kallrökt lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås.
Stekt rimmat fläsk med löksås och färskpotatis.
Chili con carne med nacho chips gräddfil & ris.

Onsdag

Bookmakerpannbiff med pepparrot, bacon och rödvinssås serveras med klyftpotatis.
Ångad fiskfilé med vitvinssås, rädisor, körvel och dillkokt potatis.
Isterband med persiljestuvad potatis, senap och rödbetor.
Majskycklingklubba med tzatziki, tomatsallad och sötpotatis pommes.

Torsdag

Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, klyftpotatis och haricots verts.
Panerad strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré.
Ärtsoppa med sidfläsk och pannkakor med sylt och grädde.
Pasta frutti di mare (musslor, räkor, bläckfisk) serveras med parmesan och rucola.

Fredag

Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon och potatismos.
Halstrad fiskfilé med citronrisotto och grillad citron.
Plommon späckad fläskkarré med gräddsås, gelé och kokt potatis.
Yakiniku gryta med biff och grönsaker serveras med basmatiris.

Veckans vegetariska: Rödbetsbiffar med chevré creme, rostade valnötter och rucola. 

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com

Under golfsäsongen har vi Á la carten öppen.

Öppettider: Mån-fre 10.00-14.00

Förrätter

Mer info kommer..

Varmrätter

Mer info kommer..

Desserter

Mer info kommer..

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com