Se föregående vecka Se nästa vecka
Öppettider: Måndag - fredag kl 10.30 - 14.30

Måndag

Kalvfärsbiffar m. grönpepparsås och klyftpotatis.
Pocherad Sejrygg med ägg, räkor, pepparrot, skirat smör och färsk potatis.
Husets korvstroganoff med saltgurka och ris.
Chimichurry marinerad kycklingfile med wokade nudlar och mojo rojo sås.

Tisdag

Bbq marrinerad fläsknoisette med chilibea och klyftpotatis.
Fiskgratäng med frästbladspenat, hollandaisesås & potatismos.
Stektfläsk med löksås och färskpotatis.
Pasta tagliatelle med varmrökt lax, vitvinssås och räkor.

Onsdag

Vilt Wallenbergare med en enbärsgräddsås, rårörda lingon och potatismos.
Laxpudding med skirat smör och citron
Persiljejärpar m. calvdosgräddsås, potatismos, pressgurka och lingon.
Rostade rotfrukter med serrano skinka och chevre creme.

Torsdag

Lågtempererad oxstek med murkelsås,klyftpotatis och svartvinbärsgele.
Havets Wallenbergare med saffranssås med pinjenätter och färskpotatis.
Ärtsoppa m. sidfläsk  och pannkakor med sylt och grädde.
Stark basilika wok med strimlad biff och ris.

Fredag

Bookmakerpannbiff pepparrotscreme bacon och purjolök och klyftpotatis.
Rimmad lax med dillstuvad potatis, dill och citron.
Stekt saltsill med löksås och färskpotatis.
Spareribs med coleslaw, salsa och sötpotatis pommes.

Lördag

Helgtips 100:-

Söndag

Helgtips 100:- 

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com

Under golfsäsongen har vi Á la carten öppen.

Öppettider: Mån-fre 10.00-14.00

Förrätter

Mer info kommer..

Varmrätter

Mer info kommer..

Desserter

Mer info kommer..

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com