Se föregående vecka Se nästa vecka
Öppettider: Måndag - fredag kl 10.30 - 14.30

Måndag

Lågtemperad fläskytterfilé med rödvinssås, tzatziki och klyftpotatis.
Pocherad kungsflundra m. vitvinssås, räkor, sparris och färskpotatis.
Pasta med pesto, fetaost och soltorkade tomater.
Sallad med Serrano chips, Chevrécrème och rucola.

Tisdag

Lammfärsbiffar med råstektpotatis, vitlökssmör och provencale sås.
Smördegsöverbakad torskrygg, m. Champinjoner, spenat & vitvinssås.
Raggmunk med stekt rimmad fläsk och rårörda lingon.
Grillad halloumisallad med bacon och tomatvinägrett.

Onsdag

Falsk skomakarlåda med pannbiff, purjolök, bacon, potatismos och rödvinssås.
Laxöverbakad fiskfilé med citronsmörsås och färskpotatis.
Thailändsk kycklinggryta med basmatiris.
Pulled pork med salsa, guacamole och tortillas.

Torsdag

Panerad schnitzel med kapris, ansjovis, citron och klyftpotatis.
Pocherad torsk med rödbetor, kapris, skiratsmör & färskpotatis.
Bräckt rimmad oxbringa med stekt lök, rödvinssås och persiljestuvad potatis.
Husets lasagne med tomat och löksallad.

Fredag

Helgrillad entrecote med potatis gratäng och bea.
Panko panerad torskrygg med danks remulad sås och färskpotatis.
Pasta Alfredo ( kyckling, champinjoner, tryffel och färsk parmesan).
Räksallad m. bulgur, spenat och mango vingrätt.

Lördag

Helgtips 100:-

Söndag

Helgtips 100:-

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com

Under golfsäsongen har vi Á la carten öppen.

Öppettider: Mån-fre 10.00-14.00

Förrätter

Mer info kommer..

Varmrätter

Mer info kommer..

Desserter

Mer info kommer..

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com