Se föregående vecka Se nästa vecka
Öppettider: Måndag - fredag kl 10.30 - 14.00

Måndag

Honungs glaserad fläskkarre med persiljemos & pepparsås.
Pocherad torskrygg med saffranssås och handskalade räkor serveras med färskpotatis.
Laxpudding med skirat smör, dill och citron.
Pasta med strimlad fläskfilé, champinjoner och färskparmesan.

Tisdag

Boeuf Bourguignon med champinjoner,smålök,bacon och potatismos.
Panerad torskfilé med skagensås & färskpotatis.
Stekt rimmat fläsk med löksås och färskpotatis.
Grillad lammkorv med ljummen potatissallad och tsatsiki.

Onsdag

Lågtempererad fläskfilé med chilibearnaise, haricote vertes och rostadpotatis.
Pocherad Sejrygg med ägg, räkor, pepparrot, skirat smör och färsk potatis.
Husets korvstroganoff med saltgurka och ris.
Chili con carnne m. Nachos chips gräddfil & ris.


Torsdag

Bifflindström med kryddsmör,klyftpotatis och rödvinsås.
Fiskgratäng med svart kaviar, champagnesås & potatispuré.
Ärtsoppa m. sidfläsk och pannkakor med sylt och grädde.
Gratinerade tortillas fyllda med pulled pork serveras med salsa,guccamole och gräddfil.

Fredag

Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon och potatismos.
Smörstekt havskattfilé med citronsmörsås och en äppeloch rödlökssallad serveras med färskpotatis.
Operaströmming med potatismos, skirat smör och citron.
Pasta Alfredo (kyckling, champinjoner, tryffel och färsk parmesan). 

Veckans vegetariska: Grillad halloumi med sötpotatispommes, tzatziki och picklad rödlök. 

Lördag

Söndag

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com

Under golfsäsongen har vi Á la carten öppen.

Öppettider: Mån-fre 10.00-14.00

Förrätter

Mer info kommer..

Varmrätter

Mer info kommer..

Desserter

Mer info kommer..

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com