Se föregående vecka Se nästa vecka
Öppettider: Måndag - fredag kl 10.00 - 14.00

Måndag

Porterstek med svartvinbärssky, gele, saltgurka och klyftpotatis.
Pocherad torskrygg med rödbetor,kapris och skirat smör med färskpotatis.
Bräckt rimmad oxbringa med stekt lök, rödvinssås och persiljestuvad potatis.
Kyckling sallad m. mozzarella, cocktailtomater och pesto.

Tisdag

Persiljejärpar m. calvdosgräddsås, potatismos, pressgurka och lingon.
Örtöverbakad havsaborre med hummersås, marinerad fänkål och färskpotatis.
Raggmunk med stekt rimmad fläsk och rårörda lingon.
Halstrad laxsallad med dijondressing och grön sparris.

Onsdag

Falsk skomakarlåda (fläsknoisette, bacon, rödvinssky, purjolök och potatismos).
Laxfylld flundra med dillkokt färskpotatis, vitvinssås och sparris.
Thailändsk kycklinggryta med basmatiris.
Pulled pork med salsa, guacamole och tortillas.

Torsdag

Biff Lindström med kryddsmör rödvinssås och rostad potatis.
Panerad havsabborre med dansk remuladsås och färskpotatis.
Fläsk lägg med rotmos och skånsk senapscreme.
Sallad med brieost och salami.

Fredag

Lågtemperad kalvrostbiff med chilibearnaise haricote vertes och rostadpotatis.
Ungsstekt torskrygg med citronrisotto och grillad sparris.
Hemgjorda köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos.
Tacosallad med salsa, guacamole, och gräddfil

Lördag

Helgtips 100:-

Söndag

Helgtips 100:-

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com

Under golfsäsongen har vi Á la carten öppen.

Öppettider: Mån-fre 10.00-14.00

Förrätter

Mer info kommer..

Varmrätter

Mer info kommer..

Desserter

Mer info kommer..

BORDSBOKNING: 08-754 36 31 E-POST: mollerclaeson@telia.com