Utökat samarbete med Bro-Bålsta GK och Täby GK

Inför nästa säsong har vi utökat samarbetet med Bro-Bålsta GK och Täby GK som ger er som är fullt aktiva möjlighet att spela på två andra anläggningar utöver vår egen. Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

24/24/24-avtalet
Avtalet mellan Bro-Bålsta GK, Täby GK och oss innebär att varje klubb upplåter 24 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. Av de 24 tillgängliga starttiderna får maximalt 16 starttider bokas av medlemmar från en av de två andra klubbarna.

Ring för att boka
Som fullt aktiv kan du boka starttid på Bro-Bålsta och Täby GK hur långt som helst i förväg och alltid i mån av plats. Du kan bara ha en starttid bokad. För att boka starttid ringer du till respektive klubb för att förvissa dig om att det finns bokningsbar tid enligt 24/24/24-avtalet. De registrerar därefter din starttid i Min Golf.

Vid förhinder bokar du av din starttid så snart som möjligt och inte senare än 24 timmar innan spel. Vid så kallad ”no show” får du inte boka ny tid enligt avtalet förrän efter en månad.

Uppgradering av medlemskap
Är du inte fullt aktiv och vill ta del av 24/24/24-avtalet? Det går alltid att uppgradera medlemskapet. Ta kontakt med oss på kansliet så hjälper vi till med det.