Medlemskap

Banans läge och goda kvalité gör den till en av Stockholms mest populära och välbesökta banor. Banan ligger i Sollentuna, 20 km norr om Stockholms C och är en medelsvår parkbana från 1967, ritad av banarkitekt Nils Sköld.

Här finns aktiviteter för alla åldrar, både vad det gäller träning, tävling och social samvaro. För oss är klubbkänsla och personlig service något vi brinner för, och vill att våra medlemmar ska känna tillhörighet.

Som medlem får du boka starttid hur lång tid i förväg du vill, en helgtid och två vardagstider bokade åt gången. Var tredje tid på vardagar, och varannan tid på helger är skriven bollränna, och bokas på plats i receptionen. Detta system har vi för att underlätta för spontangolf, och uppskattas av våra medlemmar.

För dig som gillar att tävla och träffa nya golfvänner anordnar klubben tävlingar både tisdagar, onsdagar, torsdagar samt helger. Tisdax riktar sig till seniorer 50+, onsdax till klubbens alla damer, och torsdax till alla herrar. Helgtävlingar riktar sig till alla.

Klubbens Nyhetsbrev är vår primära informationskälla, och skickas ut ett par gånger i månaden. Där finner du aktuell information samt kommande aktiviteter. Nyhetsbrevet mailas till alla medlemmar, samt publiceras på www.sollentunagk.se

Klubben driver shopen i egen regi, samarbetar med Golfstore och flera av de största leverantörerna inom konfektion, utrustning & tillbehör. Allt överskott tillfaller Sollentuna Golfklubb, så det gynnar Dig som medlem att handla i vår egen shop.

Som medlem har du fri tillgång till klubbens gym. Vill du få hjälp med din träning så tveka inte på att kontakta vår egna personliga tränare tillika golfpro Jonas för ett anpassat träningsupplägg. Jonas nås på: 070-585 42 29, jonas@sollentunagk.se  Är det en golflektion, ny utrustning eller greppbyte du är i behov av så finns Fanny, Jonas och Niclas här för dig. Fanny nås 070-379 61 65 eller fahny@live.se, och Niclas nås på 073-505 22 10, eller niclas@sollentunagk.se

Följ & Gilla oss gärna på Facebook för att ta del av nyheter och erbjudanden!

Har du frågor & funderingar om medlemskap är du varmt välkommen att prata med oss på kansliet, vi nås på: 08-594 709 95 eller så kan du alltid maila till oss: sollentunagk@sollentunagk.se