Årets städdag

Lördag 8 april bjuder vi in till årets städdag.

Med gemensamma krafter kan vi åstadkomma mycket på vår anläggning. Alltifrån att kratta löv och pinnar på banan, till att göra fint runt klubbhus, parkering och i våra rabatter. All hjälp uppskattas, och man bistår efter egen förmåga.

• Vi samlas utanför klubbhuset 09.00 för fördelning av arbete.
• Ta gärna med egna redskap såsom borste och kratta.
• 12.30 samlas vi åter i klubbhuset för lättare lunch & fika.

Städdagen är upplagd på Min golf (sök på tävling "Städdag 2017") där vi gärna ser att ni anmäler er, så vi lättare kan planera dagen när vi vet hur många som kommer. www.golf.se

Städdagen är en viktig dag för klubben och vi vill därför uppmärksamma deltagandet. Alla deltagare (13-99 år) får en laddning med 100 kr på rangekortet. (Vi tar en deposition på 50:- för SOLO-rangekort, men kan självklart fylla på beloppet på befintligt kort så ta med om ni har ett sedan tidigare)
Deltagare på städdagen får även en greenfeecheck att i marknadsföringssyfte ges bort (ej säljas) för att attrahera nya medlemmar.

Vi hoppas att vi syns på städdagen!
Med vänliga hälsningar Banpersonal, bankommittén & kansli