ADinQ Matchplay

Matchspel som många efterfrågat senaste åren är äntligen tillbaka, och nu är det hög tid att anmäla sig!

ADinQ matchplay spelas i tvåmanna lag, foursome.
Kvaltävlingen går av stapeln söndag 7 maj där ni spelar er första match över 18 hål (lottad tävling) Vinner du och din spelpartner i grundspelet går ni vidare i matchstegen och bestämmer speltillfälle med era motståndare i matchstegen. Matchomgång 2 skall spelas senast söndag 4 juni.

För er som inte lyckas vinna era två första matcher (1:a matchen 7 maj, 2:a matchen valfri speldag) finns möjlighet till "Andra chansen" lördag 10 juni.

De som överlevt grundspelet eller "andra chansen" är kvalificrade till finalen som spelas 17 juni där fina priser såsom platt TV, produkter från Cobra, samt evenemangsbiljetter till bl.a. Brolle finns att vinna. (I finalen ingår greenfee för gäster)

Anmälan sker som vanligt på min golf Klicka här!