Aktuella tävlingar
ADinQ foursomefinal 17 juni
Grundspelet i ADinQ matchplay spelades söndagen 7 maj. 20 lag (40 spelare) gjorde upp i foursome match, där till slut 10 lag direktkvalificerade sig till finalen.

Ursprungsupplägget var upplagt som en matchstege, men med något få deltagare blev istället vinnarna direktkvalificerade till finalen.

I finalen spelar lagen fortsatt foursome, men för att få fram det bästa foursomeparet spelar alla slaggolf med hcp. (Vinnarna från grundspelet betalar inte startavgift i finalen.)

För er som inte hade möjlighet att delta i kvalet, eller inte var med i det vinnande lagen men som vill ha revansch och fortsatt chans att ta del av prisbordet, kan fram till imorgon torsdag kl 14.00 anmäla sig till finalen som går av stapeln nu på lördag. Anmälan sker på Min Golf

Må bäste foursomepar vinna!

Skandia Cup 21 juni (13-16 år)
Onsdag 21 juni spelas Skandia Cup klubbkval på Sollentuna GK. Juniortävlingen spelas övar 18 hål i fyra åldersklasser för pojkar och flickor 13-16 år. Alla spelar slaggolf. Från varje steg kvalificerar sig de två bästa deltagarna till Gruppkvalet 10 juli.

Deltagare ska ha officiell handicap för att kunna kvalificera sig till nästa steg, men behöver inte ha officiell handicap för att delta i Skandia Cup Klubbkval.

Anmälan sker på Min Golf

Portugalresan 30 juni
Fredag 30 juni spelas Portugalresan - JJW Hotels & Resorts Portugal Tournament Series, på Sollentuna GK. En tvåmannascramble med valfri spelpartner, där 3 par från varje deltävling (12 st) går vidare till finalen som spelas på Salems GK i september.

1:a  pris : 2 personer , 6 nätter på Penina Golf och en natt på Dona Filipa, inkl frukost och flyg
2 rundor golf på Penina Championship GC, 1 runda golf på San Lorenzo GC och 1 runda golf på Pinheiros Altos GC , ( värde ca
20.000 pp )

2:a pris : 2 personer , 4 nätter i Vilnius inkl hotel, frukost och flyg, inkl 3 rundor golf

3:a pris: 2 personer, 3 nätter i Mariehamn inkl hotel, frukost och båt, 2 rundor golf

Anmälan sker på Min Golf

Sunbirdie Classic 2017 (40+) 9 juli
Sunbirdie Classic 2017 spelas som 2-mannascramble med 20 stycken deltävlingar. Vinnarna av varje deltävling går direkt till ”Grande finale” på Mar Menor i Spanien som spelas 10-14 december 2017. Gör du Hole in One vinner du en golfresa till Sydafrika och Garden Route.

Mer info om tävlingen: https://www.sunbirdie.se/classic/