Nyhetsbrev Shop & Träning
Bonus på REA-varor!
Hela nästa vecka, måndag den 7/8 till och med söndag den 13/8, får du bonuspoäng även när du handlar REA-varor!

Aktuella erbjudanden i shopen är 'Tag 3 betala för 2' på alla kläder till ordinarie pris. Plus utvalda kläder till 50% rabatt.

Kom ihåg, ju mer du handlar, desto mer bonuspoäng får du! En krona motsvarar en bonuspoäng.

För att erhålla bonuspoäng, uppge ditt golf-id i kassan när du handlar.

Välkomna in i shopen!

Ping G400 demo!
På onsdag den 9/8 mellan kl. 16.00 - 19.00 har du möjlighet att testa Ping's nya heta klubbor, G400!

För hjälp med att hitta exakt rätt klubbor för just dig, se till att boka en personlig, kostnadsfri, utprovning!

Tidsbokning sker via receptionen.

Välkomna!

Läger och kurser
Innan sommaren är slut kommer vi att hålla ännu ett junior- respektive seniorläger. Ett par Grönt kort kurser finns också på schemat.

Seniorlägret hålls 14-16/8 (mån-ons). Kl. 9.00-11.00. Antalet platser är 12 st.

Sommarläger (Junior), 14-17/8. Du tränar 3 timmar på antingen förmiddagen eller eftermiddagen. Totalt 48 platser.

Nästa Grönt kort kurs, 15-16/8. Kl. 10.00-14.00. I kursen ingår förutom gruppträning, även medlemsskap, 30 min privatlektion och bollkort till rangen.

För priser och mer information om våra kurser, Klicka här!