Nyhetsbrev september 2017
Det tar emot att säga att säsongen lider mot sitt slut, så vi avvaktar med det, och njuter av fin höstgolf några veckor till!

Banpersonalen fortsätter med planerade arbeten så länge vädret tillåter, och informationen nedan är från senaste inlägget i banbloggen.

Aktuellt:

¤ Lägesförbättring ett scorekort (15 cm) på den finklippta delen av spelfältet.
¤ Klipphöjden på greenerna höjs från 2,9 till 3,4 mm.
¤ Golfbilar hyrs bara ut mot sjukintyg från och med måndag 18/9.
¤ Toaletterna på banan tas bort 30/9.
¤ ”to pin”-skyltarna tas in vecka 40.

Kommande arbeten & åtgärder:

¤ Tees och foregreens ska luftas och dressas.
¤ Fairway ska luftas.

Banbloggen har varit väldigt uppskattad, där man varje vecka har kunnat läsa om aktuellt samt kommande arbeten.

Pro´s prize
Nu på lördag spelas den populära tävlingen Pro´s Prize.

• 3 lika stora klasser
  • Poängbogey i alla 3 klasser
  • Deltävlingar längs banan
  • Fina priser utlovas
  • Startavgift 60:-

Pro´s Prize blir årets sista helgtävling, så missa inte chansen att vara med! Sista anmälningsdagen är nu på torsdag kl. 15.00.
Våra tre tränare kommer att vara på plats och se till att alla deltagare får en bra dag på banan!

24/24/24-avtalet
Vi kan med glädje meddela att det uppskattade utbytet mellan oss, Bro-Bålsta & Täby GK kommer att fortsätta även 2018.
Per sista augusti har 220 unika medlemmar spelat totalt 430 ronder jämnt fördelat mellan Bro-Bålsta & Täby GK.

Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

Avtalet innebär att varje klubb upplåter 24 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. Av de 24 tillgängliga starttiderna får maximalt 16 starttider bokas av medlemmar från en av de två andra klubbarna.

Ring för att boka Som fullt aktiv kan du boka starttid på Bro-Bålsta och Täby GK hur långt som helst i förväg och alltid i mån av plats. Du kan bara ha en starttid bokad. För att boka starttid ringer du till respektive klubb för att förvissa dig om att det finns bokningsbar tid enligt 24/24/24-avtalet. De registrerar därefter din starttid i Min Golf.

SoGK 50 år
Tack till alla som var med och gjorde klubbens 50 års jubileum till något alldeles extra!
160 personer i spel fördelat på sällskaps- & tävlingsspel, välbesökta clinics och ett stort intresse för Sofias dragning om banan.

Kvällens jubileumsmiddag med ca 110 personer njöt av en god grillbuffé och härlig feststämning när bandet Backyard Jam spelade.

Tipsa gärna vänner och bekanta om vårt senaste erbjudande! Teckna medlemsskap för 2018, och spela fritt resten av 2017