Nyhetsbrev oktober 2017
Status på banan
Oktober har bjudit på minst sagt varierande väder! Tyvärr lite väl mycket nederbörd för banans bästa. Bedömer vi att banan riskerar att ta skada så stänger vi tillsvidare, vilket vi tvingades att göra måndag & tisdag denna vecka.
Vädermässigt ser det ut att bli en fin hösthelg, med en temperatur på 14-15 grader. Även början på nästa vecka ser lovande ut, så än finns det goda chanser att få in några rundor till denna säsong. Banan är blöt, men fullt spelbar!

24-avtalet
Då vi inte längre kan garantera att vi alla tre klubbar har banan öppen kommande vecka så avslutar vi nu 24-avtalet för säsongen. Som vi tidigare meddelat så fortsätter utbytet med Bro-Bålsta & Täby GK även nästa säsong.

Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

Avtalet innebär att varje klubb upplåter 24 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. Av de 24 tillgängliga starttiderna får maximalt 16 starttider bokas av medlemmar från en av de två andra klubbarna.

Boka in någon av dagarna 27-29 oktober, då vi kommer ha vår störta utförsäljning någonsin! Passa på att fynda till dig själv, eller varför inte inhandla årets julklappar i god tid. Utförsäljningen kommer att pågå mellan 10.00-15.00 i dagarna tre.

Stort tack för er tid på Sollentuna GK
29 september jobbade Jonas Lekman sin sista dag hos oss, efter 8 härliga år tillsammans. Igår jobbade Fanny Östlund sin sista dag efter två fartfyllda & givande säsonger. Vi tackar båda två för kompetensen och golfglädjen ni spritdit här på Sollentuna GK, och önskar er båda två ett stort lycka till i framtiden med nya utmaningar. Jonas har även skrivit några rader till er medlemmar:

Tack för 8 roliga och lärorika år på Sollentuna Golfklubb!

Tack alla ni underbara medlemmar som jag har haft förmånen att lära känna och tillsammans med er jobba med det som jag älskar, nämligen golf.

Ja, jag är besatt av golfsvingen och spelet och kommer nog alltid att vara det. :) Just därför har jag aldrig tråkigt på mitt jobb när jag får träffa er och vi tillsammans når framgång på framgång. Ibland har framgången nåtts via mentala utmaningar, ibland genom bättre styrka och smidighet, och sist men inte minst, ofta via förfining av just svingrörelsen.

Jag vill också tacka mina arbetskamrater som har stått ut med mig under alla dessa år. :) Vi har haft mycket kul tillsammans genom åren, men också många tuffa utmaningar som vi har löst på ett eller annat sätt. Lycka till allesammans!

Jag kommer nu att gå vidare i min yrkeskarriär som Klubbchef/Tränare på Roslagens Golfklubb.

Hoppas vi ses på någon härlig golfbana där ute framöver!

Keep swinging

Jonas Lekman