Nyhetsbrev nr 2 maj 2017
Vår fina bana
Nu är mattutslagen på hål 1, 10 & 16 ett minne blott :) I onsdags öppnnade vi upp våra nya grästees.
På hål 1 och 16 har vi förlängt tee 49, och vi hittar numera även tee 54 och 43 där. Hål 10 har fått ett nytt grästee för tee 43.

I början av maj hade vi nöjet att ha Pierre Fulke och Adam Mednickson hos oss, som tillsammans med vår banpersonal skapat nya klipplinjer. Slutresultatet börjar närma sig, och det är väldigt kul att det mottagits så positivt från såväl medlemmar som gäster. Mer information om samarbetet med Pierre Fulke kommer inom kort att finnas på vår banblogg.

Den nya styrelsen har konstituerats
Styrelsens medlemmar har följande ansvarsområden

Ordförande Janne Andersson
Vice ordförande Gustaf Swedén
Ekonomiansvarig Thomas Behring
Sekreterare Bengt Linder
Kontaktpersoner herr-, dam- & seniorsektionen Karin Björk & Nikhil Dhawan
Kontaktpersoner idrotts-, juniorsektionen Peter Alexandersson & Thomas Behring
Kommunkationsansvariga Elisabeth Lindberg & Ann-Charlotte Dackebro

Efter första styrelsemötet med nya styrelsen finns nedan dokument att läsa på hemsidan, under Medlemssidor.

Sommarläger
Nu är det dags för sommarens höjdpunkt, juniorernas sommarläger! Ni som är mellan 8-12 år, har barn eller barnbarn i åldern ska självklart vara med på denna roliga aktivitet. Vi kommer att träna, spela och ha skoj ihop.

Halvdagsläger
(19-22 juni, 26-29 juni eller 14-17 augusti)
1395:-

Syftet är att få prova på och utveckla sitt golfspel
Du tränar antingen på förmiddagen eller på eftermiddagen under tre timmar måndag – onsdag. Vi bjuder på saft och bulle!
Under torsdagen blir det en tidig morgon med samling för alla vid ca 07:00. Vi spelar tillsammans på banan och avslutar med korvgrillning.

För information om juniorernas heldagarsläger, klicka här.

Kategori-KM
Nu är det hög tid att anmäla sig till Kategori-KM som går av stapeln söndag 11 juni. I damklasserna spelar D30, D50 & D60, och i herrklasserna H30, H40, H50 & H60. Tävlingen spelas scratch över 27 respektive 36 hål, beroende på vilken klass man deltar i.

Mors dag 28 maj
Nu på söndag är det Mors dag, och det firar vi med en Mors-dag-meny i restaurangen.

Förrätt:
Vit sparris med hollandaisesås, krasse & forellrom
Varmrätt:
Lax- och skaldjursfärserad kungsflundrafilé med hummersås, sockerärtor, potatisstomp med ramslök & citron
Grilla oxfilé med potatisterrine, marsalasås, ramslökskräm och vårprimörer.
Dessert:
Citron- & marängpaj med färska hallon

Hela menyn 375:-
Förrätt & varmrätt 325:-
Endast varmrätt 250:-

Välkomna önskar Ulf & Lena m. personal

Final ADinQ 17 juni
Grundspelet i ADinQ matchplay spelades söndagen 7 maj. 20 lag gjorde upp i foursome match, där till slut 10 lag direktkvalificerade sig till finalen.

Ursprungsupplägget var upplagt som en matchstege, men med något få deltagare blev istället vinnarna direktkvalificerade till finalen.

I finalen spelar lagen fortsatt foursome, men för att få fram det bästa foursomeparet spelar alla slaggolf med hcp. Vinnarna från grundspelet betalar inte startavgift i finalen.

För er som inte hade möjlighet att delta i kvalet, eller inte var med i det vinnande lagen men som vill ha revansch och fortsatt chans att ta del av prisbordet, kan anmäla sig till finalen, startavgift 150: -, samt eventuell tävlingsgreenfee för gäster.

Må bäste foursomepar vinna!