Nyhetsbrev november 2017
Jakten på vår nya VD/Klubbchef är igång!
Är du vår nya VD/Klubbchef och vill vara med och utveckla Sollentuna GK?
Du står inför möjligheten att leda Sollentuna Golfklubb i ett viktigt förändringsskede.

Mer info om både tjänsten och rekryteringen finns i länken nedan.

Bästa tiden för teknikträning
Vinterhalvåret är den allra bästa perioden för teknikträning. På klubben har vi den tekniska utrustningen som krävs för att på ett visuellt & pedagogiskt sätt gå igenom din teknik. Vår pro Niclas Björnsson finns tillgänglig för lektioner året om, så tveka inte på att boka in en svinglektion genom att antingen ringa eller maila direkt till Niclas. Tel. 073-505 22 10, niclas@sollentunagk.se

Ni vet väl att Niclas är en av det 4 instruktörer som är med i Svensk Golfs satsning Golfskolan, där ni i varje nr av Svensk Golf kan ta del av både filmer, text & bilder på hur man blir en bättre golfare. Bifogar länk till alla artiklar med Golfskolan, http://www.svenskgolf.se/tema/golfskolan

Kategoriändring inför 2018
Nu är det hög tid att inkomma med eventuella kategoriändringar inför säsongen 2018. Vi ser gärna att ni använder er av formuläret Hantering av medlemskap som finns på hemsidan under Medlem/Medlemskap. Följande länk tar dig direkt till formuläret: Hantering av medlemskap

Allmän info om banan & anläggningen
  • Sista 9 hålen är tillsvidare öppna med vintergreener, ingen tisbokning, så det är bara att gå ut.
    Gäster är välkomna att spela mot en avgit på 150: -, som antingen betalas i vår betalautomat utanför receptionsentrén, alternativt via swish.

• Kansliet är bemannat vardagar, med telefontider 10.00-15.00. Vi öppnar även upp shopen vid lunchtid, men det går självklart bra att handla innan och efter lunch när vi är på plats, bara att knacka på.

• Klubbens gym är öppet för alla aktiva medlemmar i Sollentuna GK. Ni kommer in i byggnaden mellan 06.00-22.00 med koden 2016.

• För dig med bagkåp i våra bagförråd så uppmanar vi till att tömma bagen på kläder eller annat som små gnagare gärna biter sönder. Se till att inte gamla matrester ligger kvar i bagen över vintern. Bäst av allt är självklart att tömma skåpet.
    Önskar ni inte behålla skåpet 2018 så ska det sägas upp innan 30 november.

Fredag 24 november är det Black Friday, dagen som inleder julhandeln. Självklart håller även vi öppet med pangpriser i shopen!

Mer info om erbjudanden och öppettider kommer inom kort!