Nyhetsbrev juni 2017
"Save the date"
Som många av er redan uppmärksammat i och med vår jubileumslogga så fyller Sollentuna Golfklubb 50 år i år! Det vill vi självklart fira med er medlemmar! 2-3 september kommer det vara en hel del spel & happenings på klubben, så boka in den helgen redan nu, så återkommer vi med mer information :)

Banan informerar
Missa inte att besöka banbloggen på hemsidan som varje vecka uppdateras med aktuell status, utförda & kommande arbeten på banan.

Bokningsregler
Då det både bokas och spelas en hel del på vår fina bana är det viktigt att vi har tydliga bokningsregler att rätta oss efter. Allt för att så många som möjligt ska få chans till att spela. Vi kommer därför ställa högre krav vad det gäller avbokning av starttid, men även införa en så kallad "no show-avgift" av bokade tider som varken nyttjas eller avbokas.

• Anmälan samt ev. betalning ska ske senast 10 min innan start.
  • Avbokning ska ske senast 1 timme före bokad starttid.
  • En spelare som avbokar senare än 1 timme innan bokad starttid debiteras en avbokningsavgift på 50 kr.
  • En spelare som uteblir och inte bokat av sin starttid debiteras en no show-avgift på 200 kr.

Det är alltså inte tillåtet att boka upp en hel 4-boll, och meddela 10 min innan start att det bara blir en 2-boll.

På-plats tider
Var tredje tid på vardagar och varannan tid på helger är skriven bollränna från kl. 09.00, en sk. på-plats tid som bokas samma dag i receptionen. Vi är en av få klubbar som fortfarande använder oss av på-plats tider, men då vi ser i våra medlemsundersökningar att det uppskattas av er medlemmar så vill vi fortsatt ha kvar den möjlighetetn. Vi kommer dock att utöka våra bokningsbara tider på eftermiddagarna där vi bedömmer att vi kan få ut både fler medlemmar, men även gäster om vi öppnar upp för bokning.

Fr.o.m. söndaf 25 juni ändrar vi bokningsschemat enligt nedan:

• Vardagar öppnar vi upp alla tider för bokning från kl. 16.00 (bollränna gäller som vanligt efter kl. 18.00)
  • Helger öppnar vi upp alla tider för bokning från kl. 14.00 (bollränna gäller som vanligt efter kl. 16.00)

Sist men inte minst så önskar vi alla härliga medlemmar en riktigt trevlig midsommar!

Öppettider under helgen:

• Shop & reception - Midsommarafton 08.00-13.00